-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
-
kennystyle
aktív tag
válasz Radnix #21645 üzenetére
5x edzek, én is most akarok áttérni ráadásul a Layne Norton féle power/hypertrophy módszerre hétfőtől
nekem nem ragad bele a shakerbe, kb 2 deci forró kávé, 20g májprotkós natur impact whey + 5g kókuszzsír
alapból magas a vérnyomásom, senki nem tudja miért még gyógyszert is szedek rá úgyhogy a gyúrástól is el lennék tiltva az orvos szerint így a napi 3*300mg koffeint nem erőltetem, napi 2-3 erős kávé mondjuk ennek az ötöde sincs szerintem.ezt nem értettem én sem, ráadásul a vége felé ahol a táblázatban van ez a 600g ch a 80kg mellé, ott még azt sem részletezi, hogy ez most a strength accumulation vagy a bulk up -ra vonatkozik, merthogy előtte a napi mintakajáknál azért ezt még írja
-
Stalker-2572
veterán
Palacsintába belesüthetem a fehérjelisztet?
All Black...
-
S e t h
nagyúr
válasz Dani82 #21630 üzenetére
"kibaszottul utálom"
"agyon tudnám verni az összeset"
"Nagyon nagyon nagyon nagyon rühellem ezt."Agresszív vagy.
Igyál kevesebb koffeint, vagy edzés normálisan, mert láthatóan sok energiád marad.
Miért nem szarod le más mit gondol?Nekik akarsz megfelelni?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
drogery
tag
válasz kennystyle #21655 üzenetére
Azért nem részletezi nagyon mert egyéni tolerancia. Sok dolog befolyásolhatja.
Ahogy az is, hogy a back loadban mennyi zsírt tudsz fogyasztani. Ráadásul az idő múlásával ez is változik.
Szóval kísérletezni kell vele. -
g4bb3r
tag
Azért vicces mennyien be vannak sz**va hogy leesik az izom egy kis koplalástól én magamon teszteltem mert nehezen fogyó vagyok "mit veszíthetek" alapon. Heti 2x 24h böjt többi napon leangains. Kajára odafigyelés, itt ott csalónap becsúszik. Direkt centivel is lemértem hasat mellkast, bicepszet a kísérlet kedvéért a mérleg nem mérvadó az kiderült. Február elején mértem meg tegnap. Eredmény -6kg, hasból lement 7cm mellkasból 2cm (van még kis kancsöcs ) bicepsz,comb nem csökkent . Láthatóan definiáltabb de van még mit ledolgozni. Edzés napkon sok szénhidrát pihenőnapokon 0 vagy kevés.. Van olyan nap hogy fehérjét se iszom
Na ennyit arról hogy leesik az izom ha nem eszel x óránként meg nem reggelizelEzt a carb back loadot megnézem én is ki tudja
-
g4bb3r
tag
válasz Stalker-2572 #21656 üzenetére
Simán. Én szoktam májprotkós fehérjéből palacsintát csinálni. Ugyanúgy mint a sima palacsintát csak liszt helyett. Esetleg finomra darált zabbal vagy gluiténmentes lisztel.
-
Woodslave
félisten
válasz Radnix #21646 üzenetére
nem tudom a koleszterinnel mi a helyzet. Nekem szinte tökéletes a koleszterint arányom (koleszterin szint és LDL hányadosa)
Bár csak a reggeli kv-ba rakok, meg ha én főzömk az ebédemet azzal csinálom (asszonyt nem tudom rávenni hogy ezt használja, nem fél a haláltól (mármint a sokára bekövetkezőtől, nem az azonnali fenyegetéstől ). Omega3-at semmiféle extra forrásból nem viszek be. (még halból se nagyon, mert azt se eszek)"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
shteer
titán
-
Ijk
nagyúr
Én kétszer megeszek 35 deka húst, és benyomok 3x40g turmixot egy nap. És nem vagyok izmos.
Böjtölni meg utálok, mert éhes vagyok./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Radnix
senior tag
válasz drogery #21659 üzenetére
Igaz azt írja, hogy reggel nézzünk a tükörbe, és az alapján lőjük be hogy "tegnap telizabáltam magam ch-val , holnap kevesebbet kéne" vagy "húha lapos vagyok mint a deszka, CH!!!!"
(#21655) kennystyle: KV nem jó csak reggel mert elnyomja az étvágyat az meg szívás amikor loadingolsz
(#21664) Woodslave: úgy tűnik szerencsés alkat vagy, én nem kockáztatok, jobb félni mint megijedni
(#21666) Ijk: kávé a megoldás, lehet böjtölni
MOD: ami még fontos szerintem, nem írja azt hiszem, de nem érdemes a back loadingnál a CH mellé nagyon szírt enni, mert csökken a GI?
[ Szerkesztve ]
-
-
g4bb3r
tag
válasz Casanova* #21675 üzenetére
Érdekes kb fél éve nem reggelizek... érdekes a zsír megy le a hasamról miközben az "izmosabb" részek mellkas, bicepsz , comb semmit nem csökkent... sőt bicepsz nőtt 2cm-t Akkor most hogy van ez? Mind1 én nem akarok meggyőzni senkit mindenki csinál amit akar csak próbáltam célozni, hogy érdemes nyitottnak lenni az újdonságok felé. Kivánom mindenkinek, hogy legyen izmos úgy ahogy tud!
[ Szerkesztve ]
-
g4bb3r
tag
válasz Casanova* #21679 üzenetére
Változó. Sajnos csak este (19-20h) körül jutok le edzeni. Ugy időzítem , hogy a 24h koplalós nap pihenőnapra essen. Igy edzésnapon van egy könnyebb ebéd meló után esetleg egy turmix edzés után meg turmix+kaja. Volt BCAA is de most elfogyott kipróbálom anélkül. Ha hétvégén edzek akkor úgy időzítem hogy totál éhgyomorra mondjuk 10-11 és 1 kor eszek először. Így teljesen OK. Ki kellett próbálni mi működik.. Volt már olyan h egész nap nem ettem és este edzettem , azt hittem nem fog menni de simán leedzettem nem estem össze etc. Pedig KB sokkal hajtósabb edzés aki próbálta tudja.
-
Casanova*
veterán
válasz g4bb3r #21680 üzenetére
érdekes! azt tudod,ha rendesen eszel,még többet fejlődnél. gondolom nem tömegelsz.. így más... viszont ha nagy izomtömeged lenne. összeesnél tuti!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
g4bb3r
tag
válasz Casanova* #21683 üzenetére
Hidd el probaltam sokmindent, klasszik napi 6x kaja, csirke rizs, 0 CH, zsírégető . mindnek aadtam 1-2 hónapot Anyagcserém hülye semmi nem működött ez meg igen szinte azonnal. Tavaly novemberben kezdtem el komolyan odafigyelni kajára és kb most találtam meg mi működik. Egyébként főleg fogyás + állóképesség a szempont azt meg hozza a böjt+diéta+KB. Én nem akarok már nagyobb lenni.. 197cm 105kg jelenleg 100 körül elégedett lennék. Mostani forma se rossz (nekem) csak az úszógumit kell ledobni.. az én magasságomhoz 140kilósnak kellene lenni hogy "kigyúrt"nak nézzek ki.. az meg nem hiányzik hátamnak derekamnak, izűleteimnek. Jólesz ez.
-
Casanova*
veterán
válasz g4bb3r #21684 üzenetére
biztos jó,amit csinálsz. nem egy tömegnövelő módszer. pl. én olyan vagyok,ha éhezek párszor,mindjárt mennek össze az izmaim. nekem mindig ennem kell. fogyni nagyon tudok,tömegelni szép lassan... nagyon nehezen tudok hízni
(#21685) drogery : betegek vagytok,hogy nem ettek. éhgyomorra edzeni nem bírnám.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
hrvp
aktív tag
Én fél 7-es kelésnél nagyjából délután 2-ig bírom kaja nélkül, utána elkezdek remegni és a lépcsőn nem tudok felmenni, mert összeesek. Ez után viszont töménytelen mennyiséget meg bírok enni, mivel már annyira éhes vagyok, hogy azonnal akarom az energialöketet, ameddig az nem jön(emésztési folyamat) folytatom a zabát.
Kávé meg rohadtul nem nyomja el az étvágyamat, ha éhgyomorra iszom csak ég tőle a gyomrom, sok savam lesz és még meg is hajt. Szóval úgy néz ki nekem nem való ez a koplalásEttől függetlenül az éhgyomorra edzés nagyon bejön, ébredés után 1 max. 2 órával súlyzós edzés, utána turmix és később rendes kaja. Mindig délelőtt vagy reggel edzek, előtte úgyis csak 1 kaja férne bele, viszont ha kajálás után kevesebb mint 2 óra telt el, akkor azt érzem edzés közben, hogy a tele a gyomrom, ha több, mint 2 óra, akkor meg, hogy éhes vagyok.
(#21684) g4bb3r
"mindnek aadtam 1-2 hónapot"
Mondjuk ahhoz, hogy megállapítsd egy módszerről, hogy működik-e nálad, legalább 3-4 hónapot kéne adni neki... De a placebo hatásnak is nagy szerepe van (lásd Casanova meg a csoda tesztófokozók), ha az ember úgy érzi működik és szereti csinálni, úgysem fog váltani.[ Szerkesztve ]
-
-
g4bb3r
tag
válasz Casanova* #21686 üzenetére
Más anyagcsere. Ha neked bevált amit csinálsz tök jó. Ez főleg a nehezen fogyóknak lehet jó módszer. Nekem van egy haverom pl aki ful szálkás , kockahas, eres. Szerintem évek óta nem sportolt össze vissza eszik ... Nagyon durván nézne ki ha elkezdene sportolni + normalis kaja. Más a genetikája . Köpködöm is
-
-
meroly
veterán
válasz g4bb3r #21688 üzenetére
Kösz, lehet mikor már ott tartok hogy szálkásítanom kell, valami ilyesmit próbálok meg, mert elvileg a koplalás nagyon megy nekem. Most is sokszor úgy eszem, hogy eljött az idő, nem úgy, hogy éhes vagyok. Se tömegelni se diétázni nem jó, de ha választani kéne, akkor már inkább az utóbbi.
Impossible is nothing
-
Woodslave
félisten
kondicionálás kérdése ez is. Nem megy egyik napról a másikra..
Én csináltam 24 órás eat-stop eat stílust, heti 1-2x. A végén volt hogy bedurrantam úgy hogy ültem a székben (nem tudom mi az oka, biztos az izomlebontás)
A reggeli kihagyás alap.- nem hiányzik kalóriakontrollnak qrva jó, amúgy is zabálok este, mert akkor van a főkaja, ch nélkül nem is tudok olyan jól aludni
Edzettem 18-20 óra koplalás után akkorát durrantam mint az állat
Most reggelire kv kókuszzsír kis tejszín (nagyon jól esik) délben szerencsés esetben hús-"zéró ch-s" zöldség (brokkoli, spenót, karfiol) Este meg családi vacsora
Persze nem való mindenkinek, meg nem versenyszerű testépítőnek való (bár tuti van olyan aki így készül)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dexar007
veterán
Give me your cum,bull!
-
RexpecT
addikt
Láb nap a mai, kis motivésön: [link]
-
g4bb3r
tag
válasz Woodslave #21693 üzenetére
Én azt szeretem a legjobban, hogy következmények nékül félre lehet zabálni itt ott. Pl mult hétvégén Erdélyben voltam : ment reggeli - ebéd - vacsora. Két pofára szalonna, kolbász, zakuszka, padlizsánkrém, juhtúrós sztrapacska, igazi erdélyi fehér kenyér stb... kedden rááltam a mérlegre és -1 kg
-
Stalker-2572
veterán
Soha életemben nem voltam elhízva, pedig sokmindent megeszek. Egy titka van: csak akkor eszek, amikor éhes vagyok és csak annyit ameddig... nem eszem csak azért, mert "finom" Ennyi.
All Black...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest