-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Láb volt, 5 óra alvással, szarmelegben. Nem is ment a végén csak 10 a 80kg-ba. Lábtolón meg belecsorgott a szemembe az izzadság. Szóval szar volt minden, de legalább sikerült elpusztítani a combokat.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Stalker-2572
veterán
Reggelire milyen zabpehely a jó? Melyik a tuti nem jó?
All Black...
-
jookomak
őstag
válasz Stalker-2572 #21502 üzenetére
Nem jó a cukrozott, a jó pedig az, ami ócsó. Pl. ez: [link]
-
spammer
veterán
válasz Stalker-2572 #21504 üzenetére
Ha mézzel eszed, akkor ennyi erővel ehetsz cukrosat, ízesítettet is
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
-
meroly
veterán
válasz Stalker-2572 #21504 üzenetére
Chocapic az gabonapehely, cukor, cukor, cukor és cukor.
Nem sok köze van a zabpehelyhez.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Ijk
nagyúr
válasz Stalker-2572 #21508 üzenetére
És, ez nem az általános iskolás lányok gasztronómiai fóruma.
God: Te nem szereted a csokapikot?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
_NCT
őstag
válasz Stalker-2572 #21508 üzenetére
Vércukrodat ingáztatni és felkúrni főleg edzés napokon nem szerencsés. Meg amúgy általában sem. Mikor ettem a hasonló cukros szarokat mint amit írtál, kb az első sorozat után elkezdtem szédülni edzés közben, rohadt szar érzés volt, sőt volt olyan nap közben, hogy elkapott a remegés a villamoson, izzadtam és legyengültem hirtelen, de olyan szinten h állni alig tudtam. Ez hetente többször is előfordult.
Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok edzésen mióta normálisan kajálok, alacsony-közepes GI indexű kajákat. Persze néha-néha belecsúszik egy apró cukros valami, de az szinte elenyésző.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
Értem Át kell még gondolnom az életem. Majd megírom mire jutottam.
All Black...
-
Ijk
nagyúr
-
_NCT
őstag
-
spammer
veterán
válasz Stalker-2572 #21517 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz spammer #21518 üzenetére
Valahogy ezek a niggák nem izgatnak fel
De amúgy igazad van, tisztázni kell magamban, miért akarok elkezdeni újra gyúrni.Korábbi években a hiúságom hajtott és az a tudat h egészséges és fitt akarok lenni.
Most valahogy azzal is beérem, hogy ne hízzak el és maradjon meg a (viszonylag) jó testalkatom.
Szemeztem most a boltban a natúr zabpehellyel, de nem fog menni maradok a müzlinél, azt legalább szeretem is. Hülyeségeket nem zabálok össze, nekem ennyi elég diétának.
Hogy értelme is legyen az edzésnek vettem fehérjelisztet (Whey Impact) ezt fogom beletolni az esti kakaóba, ami szintén az esti bezabálást fogja helyettesíteni
Egyébként tudtátok milyen finom a körtés sör? ( )
ps.: az életem egyéb területén van épp elég teljesítmény-teher rajtam, az edzést inkább rekreációs céllal fogom végezni, hogy jól érezzem magam a bőrőmben.
[ Szerkesztve ]
All Black...
-
hrvp
aktív tag
válasz Stalker-2572 #21520 üzenetére
Kajálós részt remélem viccnek szántad, ha nem akkor azt ne nevezd diétának, hogy amit szeretsz, azt nem hagyod el... Pont az a jó az intenzív súlyzós edzésben, hogy segít levezetni az egész napos stresszt.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
"vettem fehérjelisztet (Whey Impact) ezt fogom beletolni az esti kakaóba, ami szintén az esti bezabálást fogja helyettesíteni"
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Coccolino_O
őstag
Ne rakd offba.
Szerény véleményem szerint a zab tejjel eléggé kiábrándító. Csak azért írom, mert elfogyott a fehérjém, és nincsen most felesleges ~20 ezrem. Viszont fehérjével nagyon finom, még ízesítetlennel is jó. Ízesítettel meg csak jobb lehet. Ki kell próbálni, ha nem jön be a natúr zabpehely, még mindig lehet használni pl. sütikhez, kárba nem vész. Vagy elküldöd nekem, és megsemmisítem szakszerűen.
A hülyeséget nem zabálsz össze eredményes diétához kevés lesz.
Az esti kakaóra meg inkább nem írok semmit.
[ Szerkesztve ]
-
hrvp
aktív tag
válasz Coccolino_O #21523 üzenetére
Szerintem a jó minőségű zabpehelynek kifejezetten finom íze van. De még az is jobb ha gyümölccsel dobja fel, mintha helyette valami cukros szart enne.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Stalker-2572 #21525 üzenetére
esti kakaó....beszarok
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Stalker-2572
veterán
-
deniro2
senior tag
Ha a diéta a bmi-n múlna, akkor én soha nem diétáztam volna, komoly testépítők meg 5%-os testzsírral is "súlyosan elhízottak"...
-
Coccolino_O
őstag
Ezt írtad: "Hülyeségeket nem zabálok össze, nekem ennyi elég diétának."
A BMI-t meg inkább hagyjuk, vicc kategória. Profi testépítők az alapján például dagadnak minősülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Coccolino_O #21529 üzenetére
ja én meg optimális vagyok bmi szerint...közbe meg csak rám kell nézni etiop forma...
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Casanova*
veterán
srácok! wpc80 natúr protein kis kakaóporral vagy vanilíás cukorral nem lesz lassú a felszívódása?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Woodslave
félisten
vótam atta, mar nem kaptam agyvérzést 300mg koffeintől. Aztan ettem, asszon szerint majd 1/3-as zacsi rizs volt, sztem nem [link]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
spammer
veterán
válasz Stalker-2572 #21527 üzenetére
Ez hatalmas, mekkora arc ez a feka, de a csaja is jól nyomta
-
Casanova*
veterán
Arnold újra Terminátor formában! 65 évesen
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Dexar007 #21539 üzenetére
na persze! mindjárt a kox,mi... nem könnyű azzal sem,hidd el! keményen kell akkor is edzeni,meg nagyon odafigyelni a kajára. sok kitartással jár... 65 évesen. le a kalappal előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Tudtam...
Give me your cum,bull!
-
spammer
veterán
Ma 21.25 Viasat 3 - Észbontók , benne Kathi Béci és a haverjai
-
Radnix
senior tag
vettem kókuszzsírt
edzés után csak 50g dextróz ment, 60g savó, 8g kreatin, 6g bcaa
már érzem hogy ég a zsír, nő az izom
most ch zabálás... szörnyű ez a kakóscsiga itt előttem már alig fog belémférnia teremben mindenkinek magyarázom most ezt a diétát, már látom hogy egy hét múlva mindenki ezt fogja nyomni kissebb nagyobb odafigyeléssel
ja és a volt edzőtársamat is elkezdtem megtéríteni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest