-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Woodslave #20797 üzenetére
Mit töröltél azt én se látom már....
Az előbb a két poszt egymás mellett lévén azt hittem, a háziorvos felírhatja a csirkemellet....Esetleg a női mellet.....
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz spammer #20802 üzenetére
az a biztos. amúgy szoktam ott venni azért tudom. a dia wellnessnek is volt, de már nem találok. jobb a gyógyszertári, biztosabb. sztem.
drága? 2000 a 100 db, így meg a fele.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
siti
őstag
válasz spammer #20792 üzenetére
igen, 10g aszkorbinsav amit egyszerre lehet venni recept nélkül. orvos felírhat többet is.
törvény, kormány így döntött. lehet a gyógyszermaffia/lobbi áll mögötte. de ugyanígy nem tudsz venni szódabikarbónát sem a patikában, teszkóban meg ott áll a polcon. 44/2044.(IV.28.)ESzCsM rendelet 13§ (7) bekezdése[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Woodslave
félisten
de (a heti kettőt súlyzósra értettem)
Heti két HIIT van. Szerdán 5 hosszabb "sprint" (azaz végig a focipálya, de amikor megtudtam, hogy kb 100 méter csak eléggé elkeseredtem ) utána 20 perc nagyon lassú kocogás, majd 5 perc hazagyaloglás, szombaton meg 10 félpályás sprint és 15 perc kocogás. Ennyi sprinttől is meghalok, nem látom egyelőre értelmét fokozni, meg többször menni, nekem beleköp a regeneráció levesébe. Hétfőn guggolás, ezután elég xar a szerda lássuk be, a szombati meg a hétfőit "erősíti". De most aránylag jól érzem magam ennyitől. Még néhány gyalogláson agyalok, de ezt rábízom arra hogy magamtól felkelek-e.
Mondjuk nagy kihívás reggel 6-ra kimenni, arra kell koncentrálnom, hogy milyen jó hazafelé jönni (tényleg jó érzés)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
spammer
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz philoxenia #20801 üzenetére
jobb is, mert bannoltak volna
nem csak annyit írtam: szted, de túllihegtük ezt. Egy étkezés 40-50 gramm protein tök jó, ha yhízni akar egyen mást még, meg egyen ch-t zsírt stb. Vagy ossza el 20 felé ki nem xarja le
-
meroly
veterán
válasz philoxenia #20801 üzenetére
Mit töröltél azt én se látom már....
Azért ez elég gázImpossible is nothing
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Woodslave #20807 üzenetére
A fehérjefogyasztás azért hosszútávon veszélyes lehet a vesére egy szint fölött,[link] [link]azért fontos, szerintem, hogy napi maximumot tartsunk.... én is húsevő vagyok....
: Mindent, mi se tudunk, csak a törölt felhasználókat és hozzászólásokat látjuk, persze lezso nyilván mindent vissza tud keresni.....
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
Nekem ez jut eszembe a fehérjéről. Azóta különösebben nem érdekel hány gramm. Ez is a lobbi része.
(#20806) spammer: nem tudtam, hogy olcsóbb is van.
philoxenia nem
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
-
spammer
veterán
válasz philoxenia #20809 üzenetére
LOL, mi ez a melorys kép? Szőke és piros az arca, biztos beteg
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Woodslave
félisten
nemtom, de 500 gramm csirke 100 gramm fehérje, és ha nem Nightmare követő vagy akkor még kell kb 60-80 gramm
Nightmare: még mindig nem tudjuk ki írta a könyvet és miért hiszel neki jobban (én is hiszek dolgokban nem ez a lényeg, sőt ebben is nagyon tudnék hinni csak érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #20818 üzenetére
Holnapra tényleg megnézem. nagyon régi könyv.
Amúgy a 70 grammal én sem értek egyet, de sztem 1.5 g/tskg bőven elég. Van aki 300-400 grammot eszik. Értelmét nem látom. Nem arról van szó, hogy hiszek neki. DE akkor is voltak izmos emberek(jó a kémiát hagyjuk). És minek írták volna le? Én úgy látom, de ebből már volt vita, úgy csak lábjegyzetben mondom, hogy nagyon nagy ez az ipar, és sokmindent erőltetnek, ami felesleges. Mert az emberek megvesznek mindent, hogy lefogyjanak, izmosak legyenek. Azért azt be kell látni, hogy más a mostani tápkieg piac, mint 20-25 éve, most erősebb, több minden elérhető, mint régen. És nyomják az emberekbe a fehérjét, hogy több több több. Pl azt sem értem, hogy minek edzés után 2 órán belül 60-70 gramm fehérje? Meg lefekvés előtt még 20? Csak kipisálod. Személyes vélemény. Nem akarok vitát.(#20819) deniro2 : nem tudom mennyire igaz. Senki sem tudja. Tán még az orvosok sem. Bonyolult téma, sztem kár belemenni.
[ Szerkesztve ]
-
kennystyle
aktív tag
Ezt vagy ilyesmit (értsd normális mennyiséget tartalmazó terméket) próbáltatok már ?
A cikkek szerint napi 800mg körüli "20-Beta-Hydroxyecdysterone" körül lehet hatásos egy 80kg körüli baleknak. Tehát amik ilyen 25mg/kapszula tartalmaznak azokat ne vegyük alapul, ez elvben jónak tűnik.
Szóval esetleges tapasztalat ?Tudom nem újdonság, csak nekem az.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz kennystyle #20822 üzenetére
Ozzy vett ilyen popeyekieget ha jól emlékszek. Majd megerősíti. Még itt van, nem lett tőle rohadt izmos.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Nightmare #20821 üzenetére
ja nagy iparág, csak a 2gramm/testsúlykg nem csak onnan jön, hanem teljesen elfogadott vélemény szinte minden szakértő között. (nem gondolom hogy mindegyiket lefizették volna) Általában tapasztalatokon alapuló ajánlások..
A könyv amit ajánlottam neked (Brad Pilon) tudományos kutatások eredménye alapján vezeti le a 90-130 grammot, de igazából onnan indul ki, hogy 4-6 hetes intervallum során tök ugyanannyit feljlődtek x, mint 2x fehérjemennyiségen..
Magam részéről tök mindegy, mert nem azért nem eszek 300 gramm fehérjét mert olvastam hogy nem kell annyi
Valaki elémbaxna napi 1 kiló steaket nem utasítanám el, hogy köszi csak 80 gramm fehérjét kell bevinnem Persze lehet ideologizálni dolgokat (én is ezt teszem a böjttel pl.) ja és persze mindenre lehet találni olyan álláspontot ami alátámasztja a "hited"
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
300 mg-osat próbáltam, nálam semmi hatása nem volt, pedig ment mellé leucin is.
-
Bibby
addikt
válasz Woodslave #20818 üzenetére
Én csak arra írtam, hogy egy alkalommal mennyit együnk. Fél kiló csirkét két adagban enni nem nagy kunszt, de 400-500 g rizst nekem legalább három felé kell osztani hogy lemenjen.
De lehet ez csak nekem probléma. Ha tömeget akarok sokat kell ennem, pedig olyan boldog lennék ha napi 3 kajával is menne...ki szeret hatszor enni?Ελευθερια η θανατος
-
Jinxb1rd
addikt
köszönöm az okoskodást, megoldom egyedül
We are only Stardust...
-
spammer
veterán
válasz Jinxb1rd #20832 üzenetére
Azt kérdezted, mennyit kellene enni, miközben nem írtál magadról semmit. Szerintem mindenkinek ugyanannyit kell ennie? Mégis mit vártál?
De akkor legyen: 1,5 - 2 g/tskg fehérjét vigyél be, oszt csókolom
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #20825 üzenetére
Persze, azért írtam azt, hogy 1.5 g/tskg elég kell, hogy legyen. De amúgy igazad van, sokmindent meg lehet magyarázni, bele lehet beszélni, még talán el is hisszük. Sőt, biztos. Volt itt is pár ember a topicban, akinek teste volt, és nem tudja mit evett, csak edzett, meg zabált. Ennyi, mindenki abban hisz, amiben akar. No vita.
(#20834) hrvp: bocs, nem voltak, csak lufik, meg synthol.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Ez is olyan mint a dhea, egy bizonyos kor felett működik jól. Egy ismerősöm szedte a peak ilyen termékét, 42 éves, és el volt tőle ájulva, kox kúrához hasonlította. Majd ha idősebb leszek kipróbálom
-
Woodslave
félisten
válasz Nightmare #20836 üzenetére
mondjuk az akkor is voltak izmos emberek dolog annyiban nem jó érvelés, mert azok sztem annyi húst ettek, mint mi itt összesen
Meg ha megnézed a Pumping Iron azon felvételeit amik a teremben vannak, mindenki úgy ki van gyúrva mint állat"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Nightmare
senior tag
válasz Casanova* #20823 üzenetére
Sztem MINDENT a feltételezhető sovány izom tömeghez kell mérni. Pl azt sem hinném, hogy dagadt 120 kilós masszának 240 g fehérje kell. Azért mert 120 kg. De attól ugyanolyan vékony, vagy esetleg kicsit izmosabb, mint az átlag. Fölösleges. Én így gondolom, de ne legyen megint vita, lehet beszélgetni is erről .
És itt kérdőjelezném meg a tejsavó fehérje koncetrátum, izolátum szükségességét, főleg edzés után. csak gondolj bele, ha nem reggel edzel, annyi amino van a véredben, hogy ihaj. Minek még ultargyorsan felszívódó fehérje is mellé? Mert KELL, méghozzá annyi, amennyi. De feleslegesen sok. Vagy ch lesz belőle, vagy karbamid. Sztem tökéletesen elegendő valami értelmeset enni. Sokkal inkább fontosabb a ch visszatöltése, ezt aláírom. Pl edzés utáni 2 órában 140 gr ch-t eszek meg, egy része cukker, másik része kaja.(#20839) Woodslave: azé mondom, hogy lehet itten vitázni, de inkább beszélgessünk. Én valahol a 2 véglet között teszem le a voksom. Sőt, aki lábra nem is edz, annak még kevesebbet kell ezzel foglalkoznia. PL nekem.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Nightmare #20840 üzenetére
Izolátumnak diétában, profiknál, versenyre készülve van értelme, szerintem. Halandó embernek kb. tökmindegy. Persze ha tele lennék, mint a déli busz, akkor én is izolátumot innék, mert hátha attól leszek RoniKómen
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz spammer #20841 üzenetére
Na, erről van itt szó, kéremszépen. El sem tudok képzelni átlagembernek olyan diétát. ami feltételezi a méregdrága izolátumot. Olvasom a body buildert, hogy "amikor 5 gramm cukor is számít", nem hiszem el, hogy az átlagembernek szüksége volna ilyenre.
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #20837 üzenetére
,,Egy ismerősöm szedte a peak ilyen termékét,, milyen peak cucc?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #20845 üzenetére
Más. Ezt olvasta valaki?
az a legnagyobb baj, hogy már minden meg van cáfolva, meg igazolva. Ezért nehéz ez, mert ami Neked jó, az nekem nem biztos. Pl Neked a férfiak, nekem a nők.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #20848 üzenetére
Erre megint mit mondjak? Sztem ez megint a baromság teteje, mekkora súlyokkal dolgozzon az ember? Akkor meg a súly lesz kisebb. Nem tudom, elhiggyem-e? Én általában lassan engedem, és amilyen gyorsan csak tudom ki. Magyarul jobban figyelek a negatívra.
de akkor felmerül a kérdés, hogy az 5*5 programmal nem lehet izmot építeni? Ki tudja? Megcáfolták, és igazolták.
A legfontosabb az önmegismerés. De ez ebben a sportban nagyon sok idő...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest