-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Stalker-2572 #20692 üzenetére
Az emberek különböznek, nem egyformán öregszünk, nem egyformán változunk, így az edzésre gyakorolt hatás sem általánosítható. És akkor ott vannak még az egyéb dolgok, ki hogyan étkezik, milyen vitaminokat, kiegeket szed, Éééés hogy esetleg kokszol(t)-e (valaha) és stb.
Magadon észre fogod venni, de szerintem ez csak igazán az öreg kor eljövetelével lesz jelentős/látványos.
Egyébként meg teljesítmény- és erőszintbeli ingadozások simán lehetnek, ez is sok mindentől függ: milyen fázisban vagy, mennyire vagy motivált, milyen állapotban vagy stb. Nálam is van olyan, hogy egyik héten megszakadok egy (egyébként lepkefing) súly alatt, másik héten vígan nyomom: attól függ, mennyire vagyok betöltve, mennyire vagyok kipihent, és főleg, hogy mennyire vagyok motivált.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #20686 üzenetére
örülök, h nem vagyok egyedül ezzel...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Stalker-2572 #20702 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Stalker-2572
veterán
válasz BÁ Nutrition #20704 üzenetére
3-4 évig jártam terembe és mellette úsztam rendszeresen minden héten 3-4x. Most volt egy ~9 hónap teljes kihagyás és most elkezdtem újra lejárni súlyokat emelgetni. Annyira nem a testépítés a célom, inkább csak fitt szeretnék lenni.
All Black...
-
Woodslave
félisten
válasz Stalker-2572 #20692 üzenetére
ez nem így működik, minél öregebb vagy annál xarabb minden, hormonszint, regeneráció. Ezt nem tudod azzal kompenzálni, hogy kétszer annyit edzel. Mondjuk én 35 évesen nem érzem hogy xarabbul menne mint korábban, de soha nem voltam egy kisportolt alkat, lehet nem volt honnan leromlani
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
venge
aktív tag
"Kérdés
De látom a képet kitörölted te gyáva fos eszem megáll h előre tudtam h milyen kretén vagy és azt hiszed én fényképeztelek ,nincs jobb dolgom mint téged keresgetni és fényképezgetniXDIstenem olyan hülye vagy,hogy az fáj.Szaromle magasról hol vagy te csak éppen megint hazudoztál.Hogy képzelted te hülye? lefényképeztelek titokban és vártam h vki beirja h milyen a fizikumod h belinkeljem a képet?Na majd meglátjuk ebből mti raksz be te egyenes ember nem kell h beégesselek égeted te magad eleget istenemXD.Am ackép Bereczki Krisztiánnál van fent faszbukonKicsit sok mission impossibelt néztél nem?
zsolt_9848a2
Válasz
Nem a képet töröltem ki, hanem az egészet, nyomorék. Általános iskola olvasás óra nem ment jó, ezt látjuk. Hát, biztos nincs jobb dolgod mint engem fényképezni, ez valahol logikus, tekintve, hogy van időd egy kilométert idefosni azután, hogy 2 perccel ezelőtt megemlítettelek. DDDD Nyilván egyébként nem lehet engem látni a BB.Tv-ben te nagyonbuta rovar állatka, te! D Ja, ez nem fórum, buzi. Keresd ki a gugliban mi az a fórum. Figyelj buzi, írok olyat is, amit talán felfogsz: mikk makk h h mikk hh h makk. XD XD XD" -
Zomb€€
őstag
Hát ez valami k. jó
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
God Vazzeg
veterán
Buli vót, nem adta, pam pam
Ezt meg tesztofokozónak! Akinek nem tetszik az boozy -
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #20711 üzenetére
ha a hangot leveszem meg lehet nézni
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Coccolino_O
őstag
válasz God Vazzeg #20711 üzenetére
Bá kedvenc előadója.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Coccolino_O #20713 üzenetére
sárga pákó
-
Ijk
nagyúr
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
God Vazzeg
veterán
-
spammer
veterán
Most néztem meg, nagy respekt a srácnak a kitartásáért. Erről kell(ene) szólnia, ezt kell(ene) nyújtania a sportnak.
-
Dexar007
veterán
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #20722 üzenetére
-
venge
aktív tag
válasz God Vazzeg #20730 üzenetére
Ez a tegnapi verseny, 4. lett a 16-ból. Jövő hét a cél, Szegeden lesz verseny, erre készült igazán!
-
adam_
senior tag
Ríszpekt, bár nem tudom, hogy mennyire jó, nem jó, ha valaki ilyen fiatalon elkezdi?!..
Jaa, nem baj különösebben, Báni is ilyen fiatalon kezdte.
-
-
adam_
senior tag
válasz God Vazzeg #20734 üzenetére
Ők súlyokkal is nyomják.
-
meroly
veterán
-
Yeffy
veterán
-
hrvp
aktív tag
válasz God Vazzeg #20734 üzenetére
Aztán 25 éves korukra ki is égnek.
Egy gyereknek ennyi idősen a sport és a mozgás szeretetét kell megtanulnia, az csak pozitívum, hogy ettől fejlődik koordinációs képességük és lesz egy megfelelő vázizomzatuk. Én biztos nem akarnám, hogy a gyerekem megsérüljön (ismerek nem egy általános iskolást, aki súlyemelő karrierje alatt beszedett pár brutális sérülést), vagy feleslegesen terhelje az ízületeit. -
siti
őstag
láb volt. atta.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Stalker-2572
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Stalker-2572 #20747 üzenetére
nem mondom
de te gyúrsz amúgy?
-
Dexar007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest