- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #20546 üzenetére
Nagyjából egyetértek a cikkel, de azért vannak kirívó tényezők, például pajzsmirigy hormon. De az emberek nagyon nagy többségének nincs akkora eltérés a hormonháztartásában, ami kibúvókat indokolna. Leginkább az életmódban vannak különbségek, szóval kár a kifogásokat keresni.
Ebben a túlsúlyosnak gyorsabb az anyagcseréje meg lehet is valami. Elvileg minden elhízottnak a végtelenségig kellene híznia, mert ugyebár folyamatosan kalóriapluszban vannak, mégis belassulnak megállnak egy szint után. Persze vannak ezek a daruval kiemelős esetek, de ott már extrém kalóriabevitel és sokszor van valami betegség is a háttérben./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
csak viccből linkeltem
pontosabban akartam egy magyar cikket arról, hogy a kövéreknek gyorsabb az anyagcseréje. De mindegy mindannyian qrvara vagjuk mit jelent az anyagcsere meg milyen hatassal van és hogyan lehet gyorsitani
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #20557 üzenetére
musclemedses cucc, ez biztos nem ver oda a majnak, legfeljebb mint a tribu
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #20557 üzenetére
Methyl Arimatest tesztófokozó ,nem kox!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #20524 üzenetére
na, ilyen testőr fizikumra már azt mondanám, h fasza. elégedett lennék vele...
Wertigo papa: nem modnod, h táblával fotózkodsz? legközelebb plazmatévével, az a menő...
gyantáztatni mégy? atya úr...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz wertigo1984 #20561 üzenetére
szép...
gyantára meg már inkább nem mondok semmit...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
deniro2
senior tag
Látom kitaláltad, hogy te ekto vagy és ennek megfelelően alakítod a tényeket... Hormonális profilt vajon hogy a tökbe lehet különválasztani az anyagcserétől nem tudom... Az izomtapadás meg olyan homályos, megfoghatatlan dolog,, hogy bármire be lehet dobni...
De legalább a csontozatban van konszenzus, az is valami... -
törölt tag
válasz wertigo1984 #20512 üzenetére
Nagy vagy Szerintem elérted azt a szintet hogy Ijk-nak már adhatsz tanácsot De köcsög vagyok
-
törölt tag
Figyeljetek, cucc nélkül úgyse leszünk izmosak, akkor meg mit kell izgulni ezen az ekto-mezo, vízivás, kreatin, tesztónövelő dolgokon?
-
wertigo1984
őstag
válasz #11527168 #20564 üzenetére
A tanacsadast meg meggondolom...inkabb adok Ijk szavara, mert regebb ota csinalja mint en, es elert mar valamit. Ha egy 7esem lenne , meg nagyobb lennek...
Koszi amugy , de ez meg nem vegleges.Yeffy papa: egyszer kiprobalod, soha tobbe nem akarsz szoros mellkast magadnak.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
törölt tag
válasz wertigo1984 #20567 üzenetére
Végleges forma nincs, előb-utóbb úgyis szar lesz aztán lehet elölről kezdeni. Ez a baj a gyúrással
Nekem inkább kéne plusz 20 kiló izom. Sokszor nézik hogy na most kiszáll a verdából egy nagy benga vadállat, aztán ott vagyok 80 kilósan izmosnak tűnve
-
Yeffy
veterán
válasz wertigo1984 #20567 üzenetére
kössz fater, de inkább nem, kihagyom...
monyuk úgy sem vagyok egy szőrös állat, szóval...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Casanova*
veterán
olvassátok! érdekes
[link][ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Bibby
addikt
A mai élményem kiverte a biztosítékot.
A terem elé kitettek egy kis asztalt székekkel, és oda kiülnek a surmók SÖRÖZNI.
Azt nem tudom hogy ez edzés előtti fokozó vagy edzés utáni lehet...Ελευθερια η θανατος
-
Casanova*
veterán
Nincsenek szálkásító gyakorlatok. Ahhoz, hogy elégesd a testzsírt, csupán negatív kell hogy legyen a kalóriamérleged.
K: Mindenképpen szükséges napi szinten legalább egy óra kardiót végezni verseny előtt?
DY: Nem hiszem, hogy mindenképpen szükséges lenne, mert túlságosan katabolikus lehet. Van egy finom határvonal. Ez egy eszköz arra, hogy több kalóriát égessünk el. Ha nem edzed túl magad túl sok súlyzózással, hatékonyabban regenerálódhatsz, miközben elvégzel bizonyos mennyiségű kardiovaszkuláris edzést.
Nem szoktam túlzásba vinni, csak kalóriaégetőként alkalmazom. Általában szobabiciklizni vagy sétálni szoktam. Ez kalóriákat éget anélkül, hogy az egekbe emelné a pulzust, amikor már szénhidrátokat használnál fel, és átlépnél katabolikus állapotba.
K: Tehát a kardiónál csak meg kell találni a megfelelő határvonalat, ahol még nem dolgozol túl keményen és tisztán csak zsírt használsz fel?DY: 120-as pulzusszám fölé sosem megyek kardiónál. Ne vidd túlzásba, és akkor zsírt fogsz égetni.
K: A napi kétszeri, legfeljebb 45 perces kardió is túl sok lenne?
DY: Egyszerre általában 30-40 percig végeztem maximum, de azt is nagyon mérsékelten. Elvittem ilyenkor a kutyámat sétálni 40 percre. Ez egy alkalomnak számított. Ilyenkor csak sétáltam, és égettem a kalóriákat: ez pedig jobb, mint üldögélni. Ugyanakkor ez még nem volt megerőltető, így nem zavart bele a regenerációba és a lábedzést sem akadályozta.
K: Egyetértenél azzal, hogy a HIT-et kardióként alkalmazzák?
DY: Ez jót tehet talán a fittségednek, de nem biztos, hogy jobb zsírégetésre és az izmok megőrzésére.
K: Egy nap egyszer vagy kétszer kardióztál?
DY: Én kétszer szoktam, de már akkor elkezdeném, amikor elindul a versenydiéta, majd ahogy közeledek az eseményhez, visszább vennék belőle, mert én csak zsír/kalóriaégetőnek használom. Ha már jól le vagyok pucolva és alacsony a testzsírom, akkor nincs rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Elfogyott a Tribooster. Bánatomban vettem egy Anadrolt. Nem baj, ugye?
-
Casanova*
veterán
brutal anadrol jobb cucc! komolyabb az összetétele. örülj,hogy nem volt tribooster!
napi 3-at kell szedni! reggel,délbe,este
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
válasz Coccolino_O #20568 üzenetére
mert te vagy az okos?
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
_NCT
őstag
Az is komoly terem lehet...
Mai kurva jó gyakorlatom bicepszre: állva kötéllel alsó csigán felhúzni a súlyt úgy, hogy a könyök szinte nem mozdul. Kb olyan mint tricepszre a köteles csigás letolás, csak itt ugye húzza az ember. Kurva jól bedurrantott, így még tán sohasem éreztem a bicepszem
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Hát-bic volt, meghaltam , ja meg hasaztam is.
Ti hány kg-ot ölelgettek hasprésnél?Impossible is nothing
-
_NCT
őstag
válasz wertigo1984 #20582 üzenetére
Jó, de te izmos vagy
Váll: ha bírják az ízületeid és nem vagy sérülékeny, akkor szerintem nyugodtan. Igaz én fosok, bemelegítésnél bemelegítem a vállam az igaz, de közvetlen váll gyakorlat előtt is csinálok karkörzést, egykezessel oldalra emelést lightos súllyal, előre emelést hogy melegedjen csak be szépen az ízület. Utána szoktam egykezessel nyomni. Rudat utálom, vállam basztatja.
Meroly: én a hasam fogom karban, nehogy lefojjon oldalra Az pont elég, megfogni azt a zsírtömeget.
Én nem ölelgetek amúgy semmit, örülök ha 60-70 kimegy összesen hasprésből. Ma én is csináltam, utána meg hiperhajlítás. Beszartam, majdnem hánytam, de jóvót.
Akik HC-k, azoknál 15kg-os tárcsát szoktam látni.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz meroly #20585 üzenetére
Mert a 10 az nem 15 Azé nem érezted!!
Továbbá te már túl adtál azon a kis alien-en ami a kockák felett van. Én meg tömegelek, ezé nekem nemkell tárcsa, van ami nehezítsen
Viccet félre téve, ha a 10kg-s tárcsával a hasadon nem szenvedtél eleget, nem gondoltál rá, hogy emeld a súlyt?
Mod: futottam is edzés után, igaz az okosok azt mondták, inkább edzés előtt kéne, mert edzés után csak pusztítom az izmaimat, elrontom vele a súlyzós edzés "gyümölcsét", mert súlyzós edzés után pihenni kell. Igaz én nem hinném, hogy azzal a 2.5 km és 13 perc futással pusztítanám őket, szóval szartam rá, futottam.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
-
spammer
veterán
Más bicepsz gyakot is úgy kell(ene) végezni, hogy nem mozog a könyök
(#20584) MMA87
"közvetlen váll gyakorlat előtt is csinálok karkörzést, egykezessel oldalra emelést lightos súllyal, előre emelést hogy melegedjen csak be szépen az ízület."
Én is így csinálom
(#20586) MMA87
"futottam is edzés után, igaz az okosok azt mondták, inkább edzés előtt kéne, mert edzés után csak pusztítom az izmaimat, elrontom vele a súlyzós edzés "gyümölcsét", mert súlyzós edzés után pihenni kell."
Edzés előtt max pár perc lájtosan, az jó bemelegítésnek, aerob/kardió nyilván súlyzós után. Ne hallgass az okoskákra
Fú de sokat válaszoltam neked
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
_NCT
őstag
válasz spammer #20589 üzenetére
Még a végén jövök egy
sörrelturmixal NekedScott padon még kevésbé lehet csalni, azt is szeretem, no meg szoktam úgy, hogy állva francia rúd, megpakolom súlyokkal (ezt kb 3. gyakorlatnak szoktam tenni ilyen durrantós, mikor már bemelegedett a bicepszem is rendesen meg az alkar) 8-10-et megcsinálok, gyorsan lerakom, leveszek belőle 2.5 kg-ot, megint 8-10, majd 3. sorozatban leveszek 2.5-et és annyit nyomok amennyi megy. Igazi beszaratós, a végén mindig szinte leejtem a rudat, úgy fáj.
Izmos az nem vagyok, de legalább jókat edzek
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
Dorian Yates hányásig edzette a fekát. feka kiszaladt hányni... [link]
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #20592 üzenetére
és izmos se
-
drogery
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Instagram közösségi fényképezés
- Hyundai, Kia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest