Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Üdv mindenkinek! megnyitom a GTA: San Andreas topic folytatását.
GTA: San Andreas I. Archívum : Bővebben: link
GTA SAn andreas képek : Bővebben: link
GTA San Andreas Videó: Bővebben: link
GTA San Andreas rendszerkövetelmény:
Minimum:
* 1Ghz Pentium 3, vagy AMD Athlon processzor
* 256MB RAM
* 8x DVD-ROM
* 3,6GB szabad hely installáláshoz
* 64MB videokártya DirectX 9 kompatibilis driverrel (Gerforce 3 vagy jobb kártyák)
* DirectX 9 kompatibilis hangkártya
* billentyűzet, egér
Ajánlott:
* Pentium 4, vagy AMD Athlon XP processzor
* 384+ RAM
* 16x DVD-ROM
* 4,7GB szabad hely full installhoz
* 128+ MB videokártya
* DirectX 9 kompatibilis hangkártya
* billentyűzet, egér és említik ajánlottként a gamepad-et is.
Támogatott op. rendszerek:
* Win 2000 pro (workstation, minimum sp1-el) + DirectX 9
* Win XP (home és pro, minimum sp1-el) + DirectX 9
mindenki használja egészséggel...
-
detroitrw
addikt
a küldik magyarra fordítása illetve térképek eme link alatt:
Bővebben: link -
D.Orion
veterán
Hogy meglegyen oldalt. Up!
-
mr.geeZ
aktív tag
Ha nagyon elakadtál: rövid magyar szűkszavú végigjátszás: Bővebben: link (figyelem, fordított sorrendben vannak helyszínek szerint a missziók leírva!). Ha tudod mit kell csinálni, de nem megy, próbálgasd még, vagy kérj technikai tanácsot, ne add fel szíre szóra, és kérd, hogy csinálják meg helyetted.
Ha megakad egy videó valahol: nyomogasd a crtl, shift, enter, esc-ek valemelyikét, és azzal továbblépsz.
Ha valamit mondanak, és nem érted, nyomj Y-t, többször is egymás után. Ha többször kezdesz el egy missziót, és úgy kezdődik, hogy egy helyre el kell vezetned egy másik embert, akkor az Y-nal át tudod ugrani az uncsi taxizgatást.
A lowrideres, autó-ugráltató, és a táncoló misszióknál beállításoktól függően a Numerikus nyilakat, a sima nyilakat, vagy a W-A-S-D -t kell nyomkodni (figyelem, a 2 típusnál ezek közül 2 különböző billentyűcsoportot!) úgy, hogy a képen alul megjelenő nyilakkal megegyező irányban lévő betűt nyomjuk le, lehetőleg pont akkor, amikor az adott nyíl a kör közepébe ér.
A 2. hozzászólással együtt szvsz ezt is be lehetne szerkeszteni az első hozzászólásbaBass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
MyKonzerv
senior tag
úgy látom félreértelmezték egyesek ezt a hsz-emet Bővebben: link
nem nem megy a táncolás, mert béna vagyok, azé nem megy, mert nem jön elő maga a feladat, mindig visszakerül a piros kör a DJ elé, ha pozitívan válaszolok akkor is, ha negatívan akkor isHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
CactuS
Arcképgyáros
Nah,új topik,új kérdés:
1ik barátomnak 9200pro vidkarija van,de az istennek nem akar normálisan menni a game.Azt mondta,hogy a rendszerújrarrakás előtt volt neki 1 remek kis drivere,amivel jól futott,de nem találja.9200 tulajok: Ti melyen drivert használtok a kártyátokhoz? /a Gépe amúgy 512DDR,2500+barton,MSI via KT600 alaplap /Via 4in1 telepitve/Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Type-R
őstag
Hogy nekem is meglegyen az oldal.
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen,a Save Gameket Docu and Settingsbe teszi.Az el nem indulás nálam akkor volt,amikor újratelepitettem a gamét és bent hagytam a fényképezett képeket.Nah akkor csinált ilyet.
A hsz-od első részére meg nem válaszolnék,mert asszem itt valami warezről beszélsz,az itt meg tiltott dologHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
mr.geeZ
aktív tag
Pontosabban a Dokumentumok/GTASA User Files-ba. Ezt mentsd el külön, ha gondolod, és utána uninstallálj, majd reinstall után másold be a tartalmat ide vissza.
MOD: ha valakinek pontos képe van az előző topicban többször megtárgyalt Driver / Chipset BUGokról, patchekről, verziószámokról minden hardver tekintetében, azt kérem írja le ide összefoglalóan még1x, hogy a topic elején meglegyen, majd pedig megpróbálom beszerkesztetni az első hozzászólásba őket, így nem jönnek elő folyton ugyanazok a kérdések újra meg újra.
[Szerkesztve]Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Darth_Revan
veterán
A virággal mit lehet kezdeni? Denise-el már 0 a kapcsolatom,ha odamegyek már nem is beszélgetnek...mit lehetne még csinálni?
-
Type-R
őstag
válasz Darth_Revan #12 üzenetére
A virágot oda lehet adni a csajoknak, azzal a gombal amelyikke meg lehet őket csokolni.
Én még úgy nem jártam hogy 0%-on lett volna a kapcsolatom egy csajjal, igy ebben nem tudok segiteni. -
Dark Devil
csendes tag
Lesz az SA-hoz multipalayer mod??
Az élet egy nagy játék!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Dark Devil #14 üzenetére
Igen lesz,már több csapat is készíti
-
Type-R
őstag
válasz Dark Devil #14 üzenetére
Erről az oldalról le lehet már tölteni:Bővebben: link
-
Szuttyó
csendes tag
nem tudna nekem valaki segíteni?? a san andreasban kinyírtam a csajomat!! mit tegyek????
Welcome to the Jungle
-
Szuttyó
csendes tag
de má rámentettem!!!!
Welcome to the Jungle
-
várnarancs
addikt
Megvékonyodtam a San Andreasban, mit tegyek? Vékonyabb és hosszabb lettem.
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
doglotthal
aktív tag
Jobbra fel!
-
Szuttyó
csendes tag
-
HavocS
senior tag
Épp az ilyen ''rámentettem'' elkerülése érdekében mindig másik helyre mentek...
-
Szuttyó
csendes tag
nem volt már több hely!!!!!!!
Welcome to the Jungle
-
Boyfish
senior tag
srácok agy csomó nőt fel lehet szedni, ha lelövöd, majd találsz másikat, azoknak a nőknek akiknek kék nyil van a fejük felett, ha bóklászol a városban lehet találni, fel lehet szedni....
Örülök hogy végigvittem már egy hete nem is nyomom, mert kikészített....''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
Mazka05
őstag
Valaki mondja már meg hogy kell megcsinálni az Autósulit! Mert aranyra nem nagyon megy.. a 360-as fordulat se... Mit kell hozá nyomni? mert én ezt a combot nyomtam de ezzel nem lesz arany : elöre nyíl + hátra nyíl + valamelyik irány.. Valahogy máskép?
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
Szuttyó
csendes tag
-
várnarancs
addikt
Fullom van a stamina, muscle, de ettől még vékony és hosszú vok. Ez így nem fer.
Please help!!!Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
Szuttyó
csendes tag
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz várnarancs #39 üzenetére
Options ---> Hud on
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Troy.
addikt
-
várnarancs
addikt
Hogyan lehet saját zenéket lejátszani?
Utalások: ''To play your own music in-game, create short-cuts to your music tracks in the User Tracks folder.''
Na, ez most mit jelent?Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz várnarancs #36 üzenetére
Nyugi, a csajok a magas pasikra buknak, nem mindenkinek jön be a gyúrós kinézet
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz várnarancs #45 üzenetére
Bemásolod az mp3akat a Dokumentumok/GTASA user files/user tracks-be, vagy csinálsz parancsikonokat oda az mp3akkal (ez utóbbit nem próbáltam)
ScreenShot: printscreen, majd Start menü:programok:kellékek:paint és itt egy szerk. beillesztés, majd mentés, majd a kimentett képet felrakod egy kepfeltoltes.hu-n regisztrált felhasználódhoz, majd a képet nézve a böngésző címsorában lévő linket bemásolod a hozzászólásodba így:[L]link[/L].
[Szerkesztve]Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
AMD-s
tag
Van-e már működő magyarítás?
"A vadászat vadűzés és erdőzúgás,de még több erdőzúgás."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest