- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Saját gyárral adna választ a memóriakrízisre a Huawei
- Az AMD technikai igazgatója szerint ebben a hónapban jön a Zen 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
De akkor miért nem hozzák ki globális piacra? Szerintem a Xiaomi és az Oppo tudna jelentős eladásokat generálni. Vagy miért nem csinálnak középkategóriás (megfizethetőbb) modelleket is?!
A Oneplus Open ugyanaz, mint az Oppo Find N3 - és kapható itthon.
-
Ricardo
titán
Jóval drágábbak, és sérülékenybbek, mint a nem hajlítható társaik.
Emellett sok a kompromisszum. Akku méret, kijelzővédelem, gyűrődés( ezzel fénytörés) a zsanérnál...... -
helixP
nagyúr
A nagyobb kijelző csak meríti az akkut. => egyébként tapasztalatból mondom, hogy nem annyival jobban.
Szerintem a poliészter nadrágnak mindegy, hogy 170, vagy 230 gramm
-
pusszycat
nagyúr
Gondolj csak bele ha tablet módban használod a telefont a nagyobb kijelző csak meríti az akkut. Nyáron pedig a nagyobb telefon nagyobb súlya miatt úgy néz ki a poliészter rövidnadrág rajtam mint a cowboy-on a revolver öv. Szóval ritka hülyén.
-
helixP
nagyúr
Nálam azért jó mixelni a dolgokat:
Mert nem kell két device-ot tölteni.
Két device-ot hordani.
Két net előfizetést fenntartani.
Két device-ot upgradelni.
Két device-ra a céges szarokat feltenni.De nekem mondjuk a 10 feletti tabletek már nagyok, és nem érdekel a telefon súlya

-
pusszycat
nagyúr
Jobb szeretem külön, a telefon legyen 160-170 gramm körül, a tablet meg 12" környékén. Minek mixelni a dolgokat. Max. ha a munkakör igényli. Az flip meg a nők hülyesége.
-
joey04
titán
Arra gondoltam, ha direkt ad el keveset, hogy ne legyen konkurencia.
igen, ezt is megteheti.
-
bollokcs80
Korrektor
-
Cs1csó
titán
Ezt valószínűleg az eszközök árának csökkentésével, illetve a fizikai forma megerősítésével tudnák áttörni, két olyan dologgal, melyben a klasszikusabb érintőkijelzős okostelefonok még a hajlíthatók előtt járnak
Kb. ennyi röviden. Volt már a kezemben ilyen, a zsanért zavarónak éreztem, egy "pukli" van ott és persze idővel el is használódik ott jobban.
-
janeszgol
félisten
-
helixP
nagyúr
-
Plug Life
senior tag
Ha lesz egy kicsit több idejük, a gyűrődést eltüntethetnék a képernyőkről 😂
-
helixP
nagyúr
-
dabadab
titán
Nem tudnak, mert indokolatlanul drága. Én elhiszem hogy mennyit fektetnek bele, de sokan nem adnak ki 2000+ eurót. Ennek jelenleg a használt piaca nagyobb, de sokan úgy sem veszik a sok probléma miatt. 2 év után valami megkotlik rajta, persze van ellen példa is, de rengeteg a gond velük.
Globális piac az az eu gyártás miatt lehet, kapaciatás, gyártósorok átállítása, érdeklődés.
Amivel eladhatnák ezeket az a versenyképes ár, de valahol lekell csípni belőle. 800 - 1000€-ért lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokat800 - 1000€-ért lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokat
Az inkább 1800 euró lenne ott - annyiért vennéd?
-
joey04
titán
Az is lehet, mondjuk szemét dolog.
Miért lenne szemét? Annak és olyan feltételekkel adnak el, ahogy akarnak. Nem tetszik, nem kell megvenni.
-
bollokcs80
Korrektor
Kamera szám max kettő, de az legyen tényleg jó és adjon a mobil is jó használhatóságot.
Nem értek veled egyet a vezetékmentes töltés kihagyása kapcsán! Nem kell hátra se szűz lányok leheletével edzett csilifaxom csűszós üveg hátlap! Mezei plasztik! Vagy kicsit lehetne erőltetni még a kezelt bambusz-fa hátlapot. (Motorola-Kyocera)
Ha valaki azokra még emlékszik - tudja, hogy imádtuk őket. A bambusz nő, mint a bolondgomba úgyis!Én is szeretem a vezetéknélkülit, de ha ettől olcsóbb lenne, tudnék élni nélküle.
Most V2-t láttam jó áron (abban sincs), de kicsit félek belevágni.
-
bollokcs80
Korrektor
-
helixP
nagyúr
-
Polarstar
nagyúr
"...lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokat."
Erre gondolok én is, mondjuk jöhetne egy S7G3 procival, 8/256 konfigban, 2 kamerával (egy sima és egy ultra), a vezetéknélküli töltés is kihagyható lenne....és máris lejjebb menne az árcédula.Kamera szám max kettő, de az legyen tényleg jó és adjon a mobil is jó használhatóságot.
Nem értek veled egyet a vezetékmentes töltés kihagyása kapcsán! Nem kell hátra se szűz lányok leheletével edzett csilifaxom csűszós üveg hátlap! Mezei plasztik! Vagy kicsit lehetne erőltetni még a kezelt bambusz-fa hátlapot. (Motorola-Kyocera)
Ha valaki azokra még emlékszik - tudja, hogy imádtuk őket. A bambusz nő, mint a bolondgomba úgyis! -
Segal
veterán
De akkor miért nem hozzák ki globális piacra? Szerintem a Xiaomi és az Oppo tudna jelentős eladásokat generálni. Vagy miért nem csinálnak középkategóriás (megfizethetőbb) modelleket is?!
Szerintem nem kapnak elég kijelzőt a Samsungtól a globál terjeszkedéshez vagy eleve megkötésekkel kapnak hogy maradjatok hazai pályán.
-
Xpod
addikt
Nem tudnak, mert indokolatlanul drága. Én elhiszem hogy mennyit fektetnek bele, de sokan nem adnak ki 2000+ eurót. Ennek jelenleg a használt piaca nagyobb, de sokan úgy sem veszik a sok probléma miatt. 2 év után valami megkotlik rajta, persze van ellen példa is, de rengeteg a gond velük.
Globális piac az az eu gyártás miatt lehet, kapaciatás, gyártósorok átállítása, érdeklődés.
Amivel eladhatnák ezeket az a versenyképes ár, de valahol lekell csípni belőle. 800 - 1000€-ért lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokatDe a fold telefonoknál szerintem nem a SoC ami drágítja, hanem a kijelző. Mert itt is, mint minden más innováció esetén az első kiadott sorozaton akarják a teljes fejlesztési költséget visszahozni. Nem véletlen, hogy amikor kijön egy új cucc, az első 1-2 évben kb a megfizethetetlen kategória, majd néhány év és már megfizethető a nagyközönség által is.
Szerintem a baj, hogy elszokott mindenki a valódi innovációtól. Az, hogy évente kiadnak a gyártók 15 "új" telefont abban semmi innováció nincs. Csak ugyanaz a tepsi forma "legújabb" hardverrel, kisebb-nagyobb külső módosításokkal.
-
szabonagyur
félisten
"...lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokat."
Erre gondolok én is, mondjuk jöhetne egy S7G3 procival, 8/256 konfigban, 2 kamerával (egy sima és egy ultra), a vezetéknélküli töltés is kihagyható lenne....és máris lejjebb menne az árcédula.Csak kérdés ettől mennyivel lenne olcsóbb.... mert a kijelző itt a drága szerintem, nem a soc.
-
joey04
titán
Eddig mindenhol azt lehetett olvasni, hogy nagyon fut, egyre jobban. Nem is értettem miért, ezek továbbra bétás eszklözök, méregdrágán.
-
bollokcs80
Korrektor
Amivel eladhatnák ezeket az a versenyképes ár, de valahol lekell csípni belőle. 800 - 1000€-ért lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokat"...lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokat."
Erre gondolok én is, mondjuk jöhetne egy S7G3 procival, 8/256 konfigban, 2 kamerával (egy sima és egy ultra), a vezetéknélküli töltés is kihagyható lenne....és máris lejjebb menne az árcédula. -
mrThomi
addikt
Amivel eladhatnák ezeket az a versenyképes ár, de valahol lekell csípni belőle. 800 - 1000€-ért lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokat -
szabonagyur
félisten
Lehet a technológia komplexitása miatt nem igazán tudják levinni még középkategóriába az egészet.
-
roli543
őstag
Ne csodálkozzanak rajta, ha egyenlőre ez drága mulatság, azon meg pláne ne, hogy nem árulják ezeket globálisan, nincs marketing mögötte. A Samsung mindenhol jelen van, mindenhol orias plakátok, kupon akciók..
-
bollokcs80
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó használt Xiaomi Redmi 15C 5/256GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -30%!!! 512GB Touch ID MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2026 M5 24GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió