Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Modding és elektronikai kérdések
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
De akkor miért nem hozzák ki globális piacra? Szerintem a Xiaomi és az Oppo tudna jelentős eladásokat generálni. Vagy miért nem csinálnak középkategóriás (megfizethetőbb) modelleket is?!
B.Cs.
-
roli543
őstag
Ne csodálkozzanak rajta, ha egyenlőre ez drága mulatság, azon meg pláne ne, hogy nem árulják ezeket globálisan, nincs marketing mögötte. A Samsung mindenhol jelen van, mindenhol orias plakátok, kupon akciók..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
félisten
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Lehet a technológia komplexitása miatt nem igazán tudják levinni még középkategóriába az egészet.
-
mrThomi
addikt
Nem tudnak, mert indokolatlanul drága. Én elhiszem hogy mennyit fektetnek bele, de sokan nem adnak ki 2000+ eurót. Ennek jelenleg a használt piaca nagyobb, de sokan úgy sem veszik a sok probléma miatt. 2 év után valami megkotlik rajta, persze van ellen példa is, de rengeteg a gond velük.
Globális piac az az eu gyártás miatt lehet, kapaciatás, gyártósorok átállítása, érdeklődés.
Amivel eladhatnák ezeket az a versenyképes ár, de valahol lekell csípni belőle. 800 - 1000€-ért lehet még 2 éves soccal is jobban vennék a foldokat -
bollokcs80
Korrektor
-
joey04
titán
Eddig mindenhol azt lehetett olvasni, hogy nagyon fut, egyre jobban. Nem is értettem miért, ezek továbbra bétás eszklözök, méregdrágán.
-
félisten
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Csak kérdés ettől mennyivel lenne olcsóbb.... mert a kijelző itt a drága szerintem, nem a soc.
-
addikt
De a fold telefonoknál szerintem nem a SoC ami drágítja, hanem a kijelző. Mert itt is, mint minden más innováció esetén az első kiadott sorozaton akarják a teljes fejlesztési költséget visszahozni. Nem véletlen, hogy amikor kijön egy új cucc, az első 1-2 évben kb a megfizethetetlen kategória, majd néhány év és már megfizethető a nagyközönség által is.
Szerintem a baj, hogy elszokott mindenki a valódi innovációtól. Az, hogy évente kiadnak a gyártók 15 "új" telefont abban semmi innováció nincs. Csak ugyanaz a tepsi forma "legújabb" hardverrel, kisebb-nagyobb külső módosításokkal.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Segal
veterán
Szerintem nem kapnak elég kijelzőt a Samsungtól a globál terjeszkedéshez vagy eleve megkötésekkel kapnak hogy maradjatok hazai pályán.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Kamera szám max kettő, de az legyen tényleg jó és adjon a mobil is jó használhatóságot.
Nem értek veled egyet a vezetékmentes töltés kihagyása kapcsán! Nem kell hátra se szűz lányok leheletével edzett csilifaxom csűszós üveg hátlap! Mezei plasztik! Vagy kicsit lehetne erőltetni még a kezelt bambusz-fa hátlapot. (Motorola-Kyocera)
Ha valaki azokra még emlékszik - tudja, hogy imádtuk őket. A bambusz nő, mint a bolondgomba úgyis!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
joey04
titán
válasz bollokcs80 #12 üzenetére
Miért lenne szemét? Annak és olyan feltételekkel adnak el, ahogy akarnak. Nem tetszik, nem kell megvenni.
-
Plug Life
senior tag
Ha lesz egy kicsit több idejük, a gyűrődést eltüntethetnék a képernyőkről 😂
-
Cs1csó
félisten
Ezt valószínűleg az eszközök árának csökkentésével, illetve a fizikai forma megerősítésével tudnák áttörni, két olyan dologgal, melyben a klasszikusabb érintőkijelzős okostelefonok még a hajlíthatók előtt járnak
Kb. ennyi röviden. Volt már a kezemben ilyen, a zsanért zavarónak éreztem, egy "pukli" van ott és persze idővel el is használódik ott jobban.
-
joey04
titán
válasz bollokcs80 #21 üzenetére
igen, ezt is megteheti.
-
Jobb szeretem külön, a telefon legyen 160-170 gramm körül, a tablet meg 12" környékén. Minek mixelni a dolgokat. Max. ha a munkakör igényli. Az flip meg a nők hülyesége.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
helixP
nagyúr
válasz pusszycat #23 üzenetére
Nálam azért jó mixelni a dolgokat:
Mert nem kell két device-ot tölteni.
Két device-ot hordani.
Két net előfizetést fenntartani.
Két device-ot upgradelni.
Két device-ra a céges szarokat feltenni.De nekem mondjuk a 10 feletti tabletek már nagyok, és nem érdekel a telefon súlya
-
Gondolj csak bele ha tablet módban használod a telefont a nagyobb kijelző csak meríti az akkut. Nyáron pedig a nagyobb telefon nagyobb súlya miatt úgy néz ki a poliészter rövidnadrág rajtam mint a cowboy-on a revolver öv. Szóval ritka hülyén.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Ricardo
titán
Jóval drágábbak, és sérülékenybbek, mint a nem hajlítható társaik.
Emellett sok a kompromisszum. Akku méret, kijelzővédelem, gyűrődés( ezzel fénytörés) a zsanérnál...... -
Silenzio
addikt
A Oneplus Open ugyanaz, mint az Oppo Find N3 - és kapható itthon.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ZTE Nubia Red Magic 9s Pro (garanciás 4 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest