Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
Aktív témák
-
Reac^
őstag
-
Reac^
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

God ma nagyon oltod a népet. -
Reac^
őstag
Fless képei után már nem is merem feltenni az enyémeket! Valószinü hogy holnap estére lesznek képek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fless: grat

-
Reac^
őstag
Bazze mekkora izomból offolás van itten, itt sirok a suliba a folyoson. De nem a zhm eredménye miatt hanem a hülyeségeitek miatt

Ma szét vállazom magam. Mit szóltok ehhő'?
- nyak mögött nyomás
- állhoz engedés
- oldalemelés
- előre emelés rúddal ahogy Arnie csinálta
- állhoz húzás
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
Nem ugy van a menza dolog ahogy mondod. Hozza fater bnöje mert fönök 1 oviban és azért min. 3 fös adagot hoznak általában amit csak én nyomok be. Multkor irtam hogy egyre több az ilyen túrós, rizses pipihusis kaja. Szal meglepődtem én is! Ezért olyan izmosak a kissrácok

-
Reac^
őstag
Kérdés: Havi szinten melyiket ajánljátok inkább, anyagi része nem érdekes most. Ajánlottak fehérjét, remélem olcsón tudják hozni, csak előtte tudni szeretném melyiket is érdemesebb!

1. Whey Pro + szölöcuki
2. Whey Pro + szölöcuki + Creatine Ultrapure
3. Gigant Pro Mass (30+% fehérjés tömegnövi) + Creatine Ultrapure
4. Gigant Pro Mass
u.i.: sorry a sok ilyen témájú kérdésemért, csak nem mindegy mire baszok ki havi 10k-t... -
Reac^
őstag
Na ma is olvasgattam egy keveset amit öszehordtatok itt du. Asszem már csak én lógok képekkel?!

-
Reac^
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Erre inkább nem válaszolok, túl sok lesz az off.
Lerajzoljam magam painben?
-
Reac^
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
vazze, ha hozol gépet akkor a seggem bal partját is feltehetjük, ha vki kivi rá...

-
Reac^
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nemtom hol a gép!!!???

Képzeljetek el paraméterekből
186cm/85+kg mellbőség 110, kar37,5
-
Reac^
őstag
Az alvós dolog a gyengepontom, ez tuti. Azon mindig felbaszom magam, ennyi!

Kajálással meg ugy voltam életemben, hogy sosem izgatott hogy konkrétan mit is eszek (pl. szemétkaják, nemmintha mekin élnék). Mindig az vót amit elém tettek érted, ezen vmilyen oknál fogva nem is akartam változtani sosenem, talán mert általában az ember azt csinálja amihez van kedve vagy amit muszály és erre valahogy sosem maradt idő.
A hozzászólásod lényegét felfogtam, hogy nem kajálok jól, de ez van és télleg a lehetőségekhez képest maximálisan ott vok. point. -
Reac^
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Keritenem kell elemet a fényképezőbe, ja meg a fényképező is kell előbb!

-
Reac^
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Unokatesom DOHC-s 1.6os CRXe lenyomja a Turbos 2.0-s Lancia Deltát... érted
Meg a Calibrákat... -
Reac^
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Nadevárj. Az a köv lépcső lenne h a kaja rendbelegyen. Akkor ha kijön az árból az oké (attól még nem biztos hogy kibirnám 1 honapon keresztül ugyanazt
) a másik meg az ha már az megy (plusz kölcség), akkor erre föl kéne venni a VM35öt. Az megin 1 kisebb öszeg havi szinten, persze igy gondolom atomabb hatása lenne mint rendszeres pipimell nélkül nyomatni a vm-et.
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Ahhoz hogy érzödjön a tápkieg hatása mennyi ideig érdemes szedni? Tehát mikor fogom ugy érezni hogy kezd hatni a dolog? Én esetemben VM35 felé tolodik a mérleg. Tehát mennyi ideig érdemes szedni? Ha most elkezdem dec végéig, és azután prósza 1 kis whey prot a karácsonyi plusz pénzből? hehe hülye ingyenélő vok
-
Reac^
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Szal végeredményben, ha szedek ha nem szedek ha igy ha ugy kajálok én le fogok járni mert szeretem csinálni, birom az arcokat (biznisz is van ezerrel), stb...
Alvás dolog meg kezd nagyon fontos lenni számomra. 2-3 éve még ment a napi 5-6óra, de mostanában ha 7 óránál kevesebbet alszom kész vok, iskolába alszom, reggel 2 orával késöbb mek be (alap-> hogy aludhassak), stb... -
Reac^
őstag
Hát lehet hogy komolytalannak gondolod de én kvára nem fogok felkelni hamarabb csak azért hogy kaját csinálhassak magamnak, ezem most felbasztam magam

Szerintem azért az a különbség köztünk, hogy te télleg ilyen bádibilder életmódot folytacc én pedig megpróbálok olyat folytatni a lehetőségekhez képest maximálisan. Hidd el ha saját magam látnám el (kaja szinten) akkor lehet én is többet áldoznék rá. A teremben meg az edzéseknél odafigyelek amennyire tudok és próbálom helyesen csinálni a dókogat.
De a végén ebböl a nem kajálok jól dologból az, jön ki hogy ne is koxolj, mert nincs értelme (valami azért csak van, de ugy nem az igazi), akkor már ne is járj le a terembe és inkább idd el a havi bérlet árát.
Több mint 1 éve lejárok, 1 doboz MLO tömegnövit ittam meg, jól érzem magam, szeretem ezt a sportot, látszik rajtam a fejlődés kox nélkül is (igaz nem olyan mértékben), a táplálkozásom is sokat változott (lehetőségekhez képest megin). -
Reac^
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
Egyszer már nagyjából leirtam. De ugorjunk neki még1x.
Reggel magamnak csinálok kaját úgy hogy idő híján nem eszek valami sokat (tudom hogy ez igy nemjo, de nem fogok ezért 20percel hamarbb kelni - az sokat jelent nekem!)
Suliban szendviccsen élek (tudom hogy nem jó, de tucc jobbat? -> nem viszem be a sült halat meg a kumpit az iskolába!!!
)
Suli után járok általában edzeni, után húzás haza és menza!!! ezaz... menzán élek, mert vagy megeszem vagy nemeszek semmit. Tudom, hogy ez sem jó, de mostanában egyre többx van Rizs+pipi kombó!
Hogy ha xar a menza, vagy nem elég (általában azért 2-3 adagot hoznak nekem) akkor natur pipimell panir olajba kisütve kis kumpival gyorsan ösze lehet dobni.
Ezt az ilyen ebéd szerű étkezést a délután folyamán még1x eljáccom (maradék).
Aztán estefelé (kötelezően csak 9 után vagy lefekvés előtt fél órával - tudom hogy nem szabad -> egykockahas powa!!!). Valami tejtermékféleség, zabpehely, jóghúrt ilyen kis fincsiségek, mert nemtudok elaludni éhesen! Ez az én nagy problémám! -
Reac^
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Pihi napokon is napi 100g?
Amúgy ha nincsm meg az edzésnapi 100g hanem mondjuk 70 körül, hogy 4 hétre legyen elég a cucc, az még mindig jobb mint a semmi? Vagy akkor nem értem... Hát ha semmit nem eszel meg ha egy kicsit kevesebbet mint a minimum az attól még nem semmi. Na ez nem semmi bazzeg.

[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Akkor kérdés: VM35 ugye adagonként 50gramm és napi 2x kell inni? Tehát az 1200grammos az 12edzésnap. Nekem heti 4 edzésnapom van, ha csak edzésnapokon iszom akkor elég 3 hétig. Pihi napokon is kell inni?
-
Reac^
őstag
Tehát akkor? Most megzavarodtam!

VM35 mást is tartalmaz, nem csak szölöcukit meg fehérjét. Bár ne kérdezétek még mit azt tudom hogy creatin-t biztos (kis mennyiségben).
Viszont ha 1,25ög nem elég 1 honapra, akkor inkább a whey pro érné meg nem?
Na majd az havi ösztöndíjat tudom mire fogom költeni...
-
Reac^
őstag
Srácok kivi vok 1-2 dologra tápkieggel kapcs.
Hogyan is szedjem a dogokat milyen kombinációban? Ezek csak ilyen elméleti szintu kérdések.
Természetesen anyagiak miatt teszem fel ezeket a kérdéseket, hogy melyik komboval lehte olcson de mégis jol kijönni!
1. Csak VM35
2. VM35 + creatine monohydrát vagyhogykellirni
3. VM35 + Whey Pro 1kg-os (ennek van értelme? -> inkább a 3kg os whey pro nem?) -
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
Mit kezdtem most? Nyári kiahagyás után másfél honapja ujra komolyan tolom. Növök ezerrel, vagyis amennyire tápkieg nélkül lehet!
Az új edzésterv is naon bejön remélem még inkább megindulok növésben, meg majd jövöhéttöl a vm35 is segiteni fog! 
Amúgy már eccer leirtam a paramétereim, majd kép is lesz ha rászánom magam... -
Reac^
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Köszi!

Szerintetek mostani 37,5ről dec végére reális a 40es kar? -
Reac^
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Sziasztok!
Ma olyat lábaztam alig birtam hazajönni! Az új terv megtette a hatását! Guggolás nagyon tetszik, régen azért nem mertem csinálni mert féltettem a térdem! Köszönöm a biciglis tanácsokat meg stb, volt ott 1 csajszi keményen szurta aztá segitett guzsulni.
19évesen nagyon fiatalnak érzem magam itten!
Gondolj bele Boxer hogy mire én 24leszek mint te addigra... 
Amúgy mindennap haza jövök 100-200 hszt elolvasok fele baromság meg ökörködés tiszta fless hangulat van ebben a topikban. -
Reac^
őstag
Bazze.. itt könnyezek már fél órája!
Bepótoltam a lemaradásom a hszekben. Le voltam maradva 300al
Amig hallgattam addig okosodtam ezerrel, nézegettem a linkeléseket stb, változtatgattam a tervemen.
Jövhéten veszem meg a 1,25kg os VM53ötöt. Két hete nyomatom a 1testrész/hét tervet és olyan izomlázaim vannak beszarok.
Holnap lesz 1 kis láb, meglássuk, hogy birja a nyáron majdnem megsérült térdem! Mit ajánlotok térd védelmére? Guggolást soha nem csináltam még komolyan... most szeretném megpróbálni. Érdemes utoljára hagyni amikor már bemelegedtek a dógok?
Mit szótók 1 ilyen tervhő?:
H: mell+alkar+has
K: váll+láb
sz: bic+tric+alkar+has
cs: hát+
Bic-Tric kiegészito gyakorlatokat már nagyon sokan ajánlották, és sokan mondták hogy nagyban fejlödtek ettöl a kombótól! Vélemény? -
Reac^
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
wow... Mondhatom, hogy alakul.. De azt is, hogy örülnék ha ilyen vállaim lennének...

-
Reac^
őstag
-
Reac^
őstag
Viszatérve a hw-eres témára vki irta, h d43 miket szeret: Válasz s754-es alaplapok mem vezérlöjét NEM! Kb 410mhz-ig mennek vele. 939-et annál inkább! (sajnos)
Nekem 754es 2800+ cg stepp 2550Mhz-et megy. Giga K8NE lap, pcie inno 6600gtvel
-
Reac^
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Hja, tuning és modding örültek csekkoljátok be a honlapom!

Bővebben: link
Amúgy nem azt mondtad hogy fikázás lesz, vagy a fasz tudja mit mondtál szóval fényképek kapcsán hogy milyen gizda vagy janeszhez képest aztá meg leoltanak vagy vmi. Na m1 fáratt vok kvára
-
Reac^
őstag
Csövi!
A fényképes témához csatlakoznék én is, kivi vok hogy ki mekkora
Lassan csinálok 1 képet magamról is aztán lehet fikázni ahogy boxer mondta!
Boxer viszatérve az amd-inteles beszólásodhoz már leesett honnan ismerős a neved, másik it-s (ph) forumokba is irogatsz ezerrel. Janesz meg az a64 böl volt ismerős. -> Minden gyuros nyomatja a pc tuningot is ezerrel?! mindenki a maximumot akarja?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszatérve a töminövire Valószinű hogy most decemberig csak vm35-öt fogok nyomatni, érezni lehet majd valami kisebb növést? Amúgy miota komolyabban csinálom azóta sokan veszik észre a változást. Mostanában nem lesz kess sajna fehérjére nov12ikei tiesto aréna jegyre elment... :p
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem találtam a keresőt

-
Reac^
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ár? részletesebben ha lehetne... köszike!

-
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
VM35= ? Magyarul bővebben?

Mondtam hogy láma vagyok a tápkieg témában ...
Kajálásom a lehetőségekhez képest szerintem egyre inkább rendben van. Bár annyira fanatikus nem leszek soha mint te. Nem lesz soha kiszámolva hogy naponta mikor és mit egyek meg... Sajnos én is menzán nyomom azt vagy eszem vagy éhezek, de azon kivül tudok magamnak csinálni ''normális'' kajákat.
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
Aha értem...
Attilam: Végig csináltam a héteni az 1izomcsoport/hét edzéseket. Vállam meg a hátam szétszakadt ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na majd jövöhéten...
Még mindig nemtudom milyen tápkieget vegyek... nincs havi 7+ k-m fehérjére sajnos
Ha veszek havi 5ér tömegnövelőt avval megyek valamire?
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Nah a végére csak kijött a számolásod! Szal durván belefér 6kba a dolog. Hogyan kell eldönteni hogy napi hány adagot érdemes enni? Gondolom fehérjebeviteltől függöen. De én nem vok az aki mindennap ugyanazt ugyanakkor kiszámolva eszi, szal az ilyen az nem gond? Nagyon meg kell erőltetnem magam hogy kiköhögje havi plusz 6-7k-t !
Nincs valami olcsó, de hasonló eredményű megoldás? Nem pont a fehérjére gondolok, akár lehet valami más kombo is. -
Reac^
őstag
Srácok! Ha fehérjét szednék érdemes lenne valami mást is szedni mellé? Vagy elég csak úgymond ''rendesen'' kajálni? Bár annyira fanatikusan nem fogok kajálni mint páran a fórumon!

Kérdés még hogy havi szinten max 6 e hufból lehet szerezni vmi olcsó de mégis jó fehérjét? Ha igen ajánljatok valamit... -
Reac^
őstag
Ma emeltünk egy kicsit a téten. Fekvö max multkor ment 90be a 2. Ma megprobáltam a 100-at. 1et felszenvedtem elég érdekesen!

Melles edzésemröl érdekelne a véleményetek:
-Fekvő 4x8 (50-60-70-80+kg)
-minden fekvö széria után csinálok 1 tárogatást súlyzókkal vérbőség miatt!
-Szükmell franciaruddal 4x6 (40-60-60-60kg)
-45fokos szabadsullyal (14-16-17,5-22,5)
-Pullover (ahogy tetszik)
Bár a 22,5-est 45fokon ma próbáltam be, nagyon komoly, aszitem nem fog menni de helyböl 2 szériát toltam vele!
-
Reac^
őstag
Sziasztok!
Eldöntöttem hogy én is átállok az 1 testrész edzés/heti tervre, mert rájöttem, hogy vannak izomcsoportok amik nem kapnak elég ''edzést''.
Most így hirtelenben ezt találtam ki:
H: Mell+Bic
K: Váll-Tric-Alkar
SZ: Hát-Has
CS: Láb+ valami kellene? Ha ismétlek egy izomcsoportot 2x egy héten az már túledzés lenne? -
-
Reac^
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Tetszik tetszik! Optimál kapjon a legtöbb kedvezményt!

Őbennük már felcsillant a remény nem? osztályozhatnánk igy is...
1. PH! reménytelen 30cm alatt 0%
2, PH. van remény! 30-40 cm 20%
3. PH! neked már azé nem kéne 40-45cm 10%
4. PH! te meg má télleg kussojjá! 45 cm felett - nincs kedvezmény -
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
1. Most akkor a whey pro(fehérje) v. a tömegnövelő az eredményesebb? Vagy a 2ő együtt, de az anyagilag már kicsit megoldhatatlan lenne.
Tömegnöviből nekem ami volt MLO 3600as volt 5200ft ez elvileg 1 hónapra elég, namost ahogy irtad whey probol ez lenne havi 10k. Sajnos ezt mostanában nem engedhetem meg magamnak. (Most vettük meg tiesto koncertre a jegyeket).
2. Általában nem egyedül edzek, mindig van 1 spanom akivel váltjuk egymást, igy kitolodik joval az edzés ideje! Hajlanék a 4 napos bontásra, csak most nincs sok idöm ide irogatni, reggelre össze kell raknom 1 gépet... fasom. -
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
Kb mennyi lehet a whey+szölöcuki 1 honapi ára? Hány honapig érdemes, mikor érdemes szedni? Edzés elött után közben napközben?
Has szerintem lehet mindennap, tehát azt nem kell külön napra tenni. Mitszólnál 1 olyan bontáshoz ahol például a nagy izomcsoportok pl. mell-hát 2napra osztodik. Kezdek 1 bemelegito gyakkal (mell:fekpad, hat:huzodzkodás) és akkor a maradék gyakorlatokat kettéosztanám napokra, igy simán menne a tev, mert 1 napra a mell+bic az pl. nagyon sok, nagyon sok melles gyak van, és csinálnék pl. még mást is csak nem fér bele (tolodzkodás, stb...).
Majd ha lesz 1 kis idöm leirom konkrétabban, mert most órám lesz! -
Reac^
őstag
válasz
dokesz007
üzenetére
2004 augusztus eleje óta edzek. Akkor kb 75+kg lehettem 185centimhez. Volt pár honap kihagyásom az érettségi miatt, meg a 2005ös nyarat is kihagytam. Most 85+kg vok ugyanilyen magassággal. Bicepszem lehetett 33 körüli, most 38. (multkor elmértem amikor 34et irtam
)
Testes vok, könnyen elhízom, esküvöi zabálások meg hasonloknál meglátszik, hogy felszedem magam.
Jelenleg pont a heti edzéssszámról és az edzéstervekröl folytattunk eszmecserét, szal jobb lenne ha viszalapoznál 1400 hsz környékére, ott miden le van irva.
Röviden: Heti4: H-K-SZ-CS kb 1:20-1:40perces edzések. -
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
1. Értem, megpróbálok tenni vmit.
2. Melyik az olcsóbb megoldás, vagyis melyiket javasolod inkább a 2 közül, vagy feltétlen kell a whey és a töminövi is? Töminövi helyett whey+porcukor > Ez anyagilag, hogy jön ki? Nem kis mennyiségű fehérje kell akkor.
3. Megpróbálom vhogy átalakitani a tervet.
H: Mell+bic
K: Hát+Tric
SZ: Mell+Váll
CS: Hát+Láb?
Á, ez nekem nemmegy én mindig mellezni akarok!

[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
1. Reggel semmi pénzér nem kelek hamarabb azér h főzhessek.

Menzával nemtok micsinálni, azért van ez mert igy olcso, igy jön ki jól anyagilag (szinte ingyé van).
Csak a csirkemell meg csak a rizs? Nincs vmi más alternativa, vagy valami hasonlo hatásu kombo? /Pl. menzába gecisok főzelék van meg jó zsiros husok!
/
2.Most a tömegnövelő és a Whey Pro ugyanz lenne, mert nálam a whey az fehérje, ezalatt a tiszta fehérjét érted? Tehát 2 féle driket kell nyomatni? 1 fehérjést meg 1 töminövist?
4. Általában a mell+bic is eltart 1:10-1:20percig.
5. Ebből én arra asszociálok, hogy megfelelő izm akkor lesz ha van nekijje megfeleő ideje pihizni. Tehát ebből következik hogy jó lenne izomcsoporokra bontani az edzéstervet? Akkor mások akik itt ilyen kiegészitő terveket csinálnak, hogy mell+hát, bic+tric, az hogyvan, az teljesen ellentétje ennek az elképzelésnek!
6. Ennyire függ a kajálástól? Tehát ha szarul kajálok és tömegnövizek akkor végülis nem vok sehol, vagyis vok valahol, de ha rendesen csinálnám akkor már a hódón lennék ?
-
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
1 Kaja: Mivel majdnem 20éves koromra lassan egyedül élek (fater bnöjénél van, én meg marattam 1edül az üres házban
) Persze nem vok elfelejtve...
Szal ebből kiidnulva reggelente magamnak csinálok kaját általában vmi hús virsli meg ilyen szarok, 2 zsömlével, többre nincs idő, ugyanis utálok korán kelni!
Fösulis vok, oráimtól függetlenül általában minden szünetben nyomtok 1 jókis husis szenyát, suli után menza (óccsó, de jó), aztán az edzés. Hazaérek akkor megin benyomatok kb 2-3 főre elegendő menzát (fater bnöje oviban dogozik azt hozzák a kaját). Aztán kb 9-10 között még 1 komoly menü v. ha maratt a menzából v. zabpehely vagy mi a szösz 0,5l tiejjel minimum.
Ja és a töminövim most fogy ki, napi 2 adag volt 0,4l tejbe 2-3 adagolókanál.
2 Tisztázzuk hogy nálad mit tartalmaz a turmix?! Hatása ugyanaz mint a tömegnövelőnek? Tömegnövis drinkbe szölöcuki (energiabomba
)?
3. Tehát akkor nem káros a szervezetre.
4. A rendelkezésre álló szüneteket igy tudom jól kihasználni, különben nemtom micsinálnék iskola közben az ilyen 2 órás szünetekkel! Tehát H-K-SZ-CS, P barátnő!
5. Edzésterv. Ha lehet maradnék a 2napos bontásnál. Leírijam részletesen mit csinálok?
OMG = Oh My God...
-
Reac^
őstag
válasz
attilam
üzenetére
1. Kis történettel szolgálnék: Amikor elkezdtem lehetem kb 75+kg voltam. 1-2 Hónap után elkezdtem zabálni mint állat, és akkor volt 1 szünet 2-3 honap, amikor a zabalast folytattam tovább és feljöttem 80+kg fölé. Azóta megin megy a gyúrás, az idei nyáron sem gyurtam, megin felszettem egy keveset, most 85+kg vok. És szeptember óta már tényleg komolyan keményen ujra gyurosdi van. Viszont, megin elkezdtem a tömegnövit, és aszt vettem észre, hogy kevesebbet eszek. Tudnék többet is, de ennyi is elég vagy nemtom.

2. Tehát továbbra is maradjak a poroknál. A turmixomba nyomassak bele szőlőcukrot... és a bogyó el van felejtve? Az hogy kb fél évig szed az ember ilyeneket nem károsítja a szerveket? (Tudom hogy hülye kérdés)
3. Has mindennap van. Láb: futás, de melles napra berakhatok 1-2 térdet nem terhelő gyakorlatot. Heti 1x legyen 1 izmcsop? Magyarul 4 napos terv kéne? OMG... ahhoz de nincs kedvem. Azabaj, hogy ilyen téren nem akarok most újat!
. De azért vázold mán fel hogy hogyan gondoltad az izomcsoportos elosztást. Suli közben mek gyúrni, és mindig 2órás szüneteim vannak (1óra45perces), az idáig pont elég volt az edzése, ezt az időt ki szeretném használni!
HK CSP sehogy sem megoldható... mind1, ezen nem vitatkozom. -
Reac^
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Érdekel feltétlen!
SRÁCOK pls válaszoljatok az elősző hszemre: Bővebben: link -
Reac^
őstag
Srácok! Kicsi info/segitség kellene:
Irtatok itt a kajálásról, meg a napirendekről. Tualjdonképpen tömegnövelni szeretnék, ehhez ajánljatok vmi kajákat, hogy miket mikor hogyan érdemes.
Tömegnövelőből idáig megittam 1 mlo 3600ast próbaképp. Kérdésem az hogy az ilyen tablettákat v. a porokat javasoljátok?! Egyáltalán érdemes az ilyeneket szedni (rövid időtartamra gondolok, nem évekre.)?
Edzéstervel kapcsolatban annyit, hogy van 1 tervem, amit szeretek bár most az új suli miatt kicsit változtattam rajta, de ajánljatok vmi nagyon jo tömgeleő edzéstervet pls! Idáig ez van: H: mell+bic, K: Hát-Váll-Tric, SZ: mell-bic, CS: Hát-Váll-Tric. Szerdai napot nemtudom pihinek venni, mert pénteken nem érek rá!
Lábazni azért nem szoktam mert volt 1 kis baleset a térdemmel, szerencsére nem lett belőle műtőasztal, de azóta nagyon fáj a térdem. Futni szoktam amúgy. Már csak napi rendszerességgel kéne... -
Reac^
őstag
Nincs rád irva, hogy milyen körökben mozox, ettől függetlenül elgondolkozom azon amit mondtál.
Kipróbálnám ezt a bontást, sokan ajánlották már a 4napost, de mindig előre féltem tőle... Mindig a melles napra várnék
Töminövivel meg az ilyen szerekkel meg az a bajom, hogy bszott drágák. De ha már itt járunk melyik tömegnövelőt ajánlod? Kérnék árat is ha lehet. -
Reac^
őstag
Olvasgatok én is ilyen kaloria mérlegekről meg hasonlokrol, de ennyire komolyan nem veszem a dolgot, mert a kaja az egyetlen dolog amin semmi pézér nem változtatok. Épp az kéne a rohangálos életmodomnak hogy azonos idöben egyek meg hogy ki legyen számolva a kaloria: 1 Lehetetlen, 2 nem birnám ki! Húst hússal típusok vagyok és sajnos könnyen hízom.
Azt mondták, h menjek el futni napi rendszerességgel, és eddzek pulcsiban, hogy izzadjam le a kilókat! Vélemény? Futásra napról napra veszem magam rá, de még nem sikerült kimozdulnom...
-
Reac^
őstag
Sztem nem edzem túl. Heti 4 alkalommal járok, 2 napos edzéstervem van: 1 Mell bic 2 Hát, stb...
Van 1-2 ismerősöm akik benne vannak keményen és mind megmondták, ha tömeget akarsz növelni Creatin, namost sportolokról lévén szó, leszolták a tömegnövelőt, mert hogy ha creatin mellett elengendő beviteled van akkor ugyanott vagy.
Ennyi, én hiszek nekik, sokan mondanak mindenfélét, de inkább azért hiszek nekik mert ismerem a srácot és tudom milyen körökben ismerős!
Ettől függetlenül kiváncsi vok minden más ember véleményére is, de az biztos, hogy creatint nem fogok szedni, nagyon sok az ellenpélda. -
Reac^
őstag
Sziasztok! Csatlakoznék a gyúrosokhoz

Van valami feltétel?

Kérdésem lenne srácok, a történet ott kezdődik, hogy lassan 1,5éve gyurok. Próbáltam a tömegnövit is de letettem róla mert nem ér semmit, mint azt sokan megmondták...
Kihagytam a nyarat és 1 honapja újra nyomatom keményen, de nyár előtt és most sem nagyon akar a bickóm 38-39 fölé menni, pedig agyon bicepszezem magam (persze helyesen gyakorlatokkal, nem ilyen vállbol meg hátbol meg nemtommiböl huzom csak huzzam fel tipus vagyok). Mit ajánlotok, hogy még inkább meghaljak bicepszen? Idáig csinálom: szabad súly pumpa, madárfogás, (scottpad), egyenes rúddal felhúzás.
De még nagyobb problémám, hogy gyúrás miatt megnövekedett a kaja bevitelem és amikor abbahagytam ez szép kis fölöslegként jelent meg.
Mit ajánlotok, hogy leszedhessem a hasam?
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)