Hirdetés

Aktív témák

  • penene

    őstag

    válasz Woodslave #49413 üzenetére

    Gondolkodtam rajta, hogy így lassul az anyagcsere.
    Egy időben próbáltam olyat, hogy ugyanennyiszer ettem, de kettészedtem a 2. kaját... Na akkor el kezdtem fogyni kb. Szal begyorsult az anyagcsere.

    Akkor lett az, hogy ettem 11 körül, és 3-4 körül egyet. Akkor kicsit megindulta felfele, "éreztem", hogy nem annyira gyors az anyagcsere, és van súlya az étkezéseknek. De egy idő után megálltam (65 körül).

    Most ráálltam szintén a plusz egy kajára (kb. 10-13-16), viszont ezek teljes adagok.
    Speciel ilyenkor azért eléggé dugig eszem magam, előbb úgy nyeltem le utcsó 10 falat kaját, hogy a számban nyammogtam még 5 percig, miután már el is raktam a tányért. :D

    Törekszem arra, hogy egy étkezés ne egy kimért fix adag legyen, hanem teljesítőképességhez mérten maximális. Ez az adag persze valszeg bőven alul marad annak, amennyit Ti egy étkezésre be tudtok tolni.

    Most ugye van ez a 3 főétel... Meg reggel a zabos turmix (szerintem vétek lenne kihagyni nem?), akkor edzés utáni turmix, ill. este még egy kaja.
    Szerintem ha kihagynék kaját, lehet el kezdenék fogyni, vagy nemtom. De főétkezéseknél eléggé maxolok.

    Egyébként utóbbi hónapokban max. 1-2x vagyok a WCn a korábbi 3-4 helyett, szal lassult az anyagcserém, vagy mi. :D
    Estére kéne még egy masszívabb kaja, azt sokszor lecsalom... (szal pl. hulla vok edzés után, és már csak az edzés utáni turmix marad benne, nem eszem szilárdat)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák