Hirdetés

Aktív témák

  • penene

    őstag

    válasz Markgx10 #20168 üzenetére

    oh. Ez durván minősíti őket! ;]

    Amúgy 2: ha tudod hogy szar, javítasz rajta. :) Ha szépen fújod ki a levegőt, majd rájössz, mennyivel is könnyebb kinyomni a súlyt (bár több, mint 3 év edzés után azért annyira nem lehet szar, hogy itt most osszam az észt)! Szinte a levegő fújás tolja ki az egészet.. Ha egyszer érzed, máshogy nem is akarod csinálni! :)

    (nekem ezt még kb. 6-7 éve mutatta a legelső konditermemben egy csávó, amikor full full kezdő voltam... és akkora annyira belémivódott, mert tényleg durván működik, hogy sosem felejtem el, és tényleg érzem, mennyire fontos - még akkor is, ha úgysem dolgozhatok nagy súllyal, tehát ez marad elmélet részemről - de mielőtt szétcsesztem a könyököm, izomtömegemhez képest relatíve nagy súlyokkal voltam képes dolgozni, full maxon kihasználva az izmot, valszeg ez is segített)

    Amúgy amikor néztem BBTVben erőemelős fekvenyomást, és mesélte a nem tudom ki, hogy milyen összes egyéb izmot beletesz (tricepsztől kezdve) a nyomásba, direkt úgy fekszik be... szal Bának tök igaza van, hogy nem mindegy, hogy mellizmot fejlesztesz, vagy nagy súlyt akarsz kinyomni...

    Mindkettő is mehet, csak arra figyelni kell:)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák