Hirdetés

Bemutatta első vízhűtését a Montech

A HyperFlow ARGB kétféle méretben és kétféle színben érkezik.

Hirdetés

Bejelentette első kompakt vízhűtését a Montech. Az eddig elsősorban klasszikus toronyhűtőiről ismert márka új termékét a HyperFlow ARGB névre keresztelte, és rögtön négy variációban is piacra: kisebb (240 mm-es) és nagyobb (360 mm-es) radiátorral, illetve feketében és fehérben.

A rendszer alapját egy Asetek blokk/pumpa kombó adja, ahol az utóbbi 3100 rpm fordulatszámmal dolgozik. A műanyag burkolattal együtt összesen 53 mm magas egységtől 28 dB maximális zajszintet várhatunk, tetején pedig egy nem is annyira diszkrét ARGB egységet visel. A 400 mm hosszú csővezetékek másik oldalán alumíniumból készült, 27 mm vastag radiátort találunk, amelyet a gyártó Metal Pro 12 ARGB szériás ventilátorai szellőztetnek át. Ezek láncba köthetők (ehhez normál, bár rövidebb vezetékeket használnak, nem pogo pines csatlakozót), így a kábelezés diszkrétebb lehet. Maximális fordulatszámuk 2200 rpm, melyhez 29,1 dB-es zajszint párosul.

A hat éves garanciával rendelkező HyperFlow ARGB valamennyi modern asztali platformra – AMD Socket AM4 és AM5, illetve Intel LGA1700, LGA1200, LGA115x és LGA20xx – felszerelhető, ajánlott ára pedig mérettől függően 85 illetve 96 dollár.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Előzmények

Hirdetés