- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz Mr.Csizmás #82724 üzenetére
Anno amikor 128-512mb ram volt a vga karikon (utóbbi csak a high end karikon), kidobták a low end kártyákat 256mb-al a 128 mellett, aztán mire a plusz memóriára szükség lett volna játék közben, a gpu ereje rég elfogyott. De marketing szempontból jó volt, mert vérpistike megvette, rohant haza és nagyokat fittizett a haverok előtt, hogy neki 256mb ramos kártáyja van... Szóval sokat adtak el belőlük.
Ettől függetlenül nem tudom, mi a szent szart csinált a RS, de nálam teljesen játszhatatlan lett a játék. Még ha az integrált vga-t állítom be neki (jól belőttem), egész frankón fut a játék, de akármit csinálok, max 5 perc után jön a hibaüzenet és a vége, hogy bezárja a 3,14csába a játékot. Dedikáltnál meg még mindig rosszul látja a ram méretét és sokkal hamarabb jön a cumi.
Szóval én befejeztem a Gta 5-öt. Új gépet majd akkor veszek, ha tényleg szükségem lesz rá és nem csak egy játék miatt.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Mr.Csizmás #82724 üzenetére
Nagyon jó hogy 10 év alatt nem fejlődtek sehova... persze profi orientáció de azért sz...k le a f...t.
Arról nem beszélve hogy 160ezres MSI 2070 de jövőhéten küldöm vissza gariba.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Disney+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés