Hirdetés
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
giba
tag
senkinek sem akad a sanandreas 5 perc játék után?
MSI k8 neo4-F, amd x2 4400+ 2200 MHz, 4x 512 MB dual channel, e-VGA 7950 512Mb, Chieftek 450W táp, Casetek 1020 5A ház
-
mr.geeZ
aktív tag
A szokásos: 2, vagy több zöldruhás arcot kell magad mellé hívni, hogy elmehess a misszióra, onnantól egyértelmű lesz.
GTAmagyarítás meglepő módon a Bővebben: link-n lesz majd.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
vgavga
tag
Hali!
magyaritás van már?
hol? -
giba
tag
Sziasztok
Egy fontos kérésem lenne.
p4 p800x alaplap 1giga memoria
a6600 gt tdh leadtek videokartya 128mb
alapon nem húzva semmi.
A játék tökéletesen megy mondjuk az első küldetésig vagy kb 5 percig aztán elkezd akadozni. nem tudom mi lehet a baja de olvastam valamit erről az eax patch ról.
Szerintem az is fel van rakva ugyanis volt egy eax dll és azt bemásoltam a játék gyökerébe. Jó lenne ha megint megtalálnám vagy valaki segítene mert azóta már újraraktam a gépet meg minden zsir tiszta és mégsem megy.
Köszi előre is.
A dxdiagban a hanggyorsítást levettem nullára mert ezt már javasolta valaki de így is ugyanez a bajom. akad 5 perc játék után.
Van valakinek valami hasonló gondja baja a játékkal? Hiba megoldás? nvidia drivert milyet használtok?
köszi
bumbellaMSI k8 neo4-F, amd x2 4400+ 2200 MHz, 4x 512 MB dual channel, e-VGA 7950 512Mb, Chieftek 450W táp, Casetek 1020 5A ház
-
Troy.
addikt
Bővebben: link itt mit kell csinálni?? én vmi olyat forditottam ,hogy álljak be a Grove street-i bandába ?
.
-
Devil nV
tag
Thanks!!De en enmkurvazok ,inkább majd gyurok,megyek,dumalo,csajozok,aztán maj Katie-t viszem, aztan cső.
Hol lehet a lopot verdat mondjuk eladni,ha mar eza az alap néve a jatéknak
Grand Theft Auto(jatszunk auto tolvajosdit!!!)The Future is begins,but where.....
-
nemcso
őstag
válasz Devil nV #388 üzenetére
Lehet barátnőket szerezni, ők a játék előrehaladtával jelennek meg, illetve lehet pillangót gyűjtögetni. Az utóbbiak mellet megállsz a verdáddal, rádudálsz, majd nyomod az ''Y''-t, ha hajlandó a dologra, akkor válaszol és beszáll a kocsidba. Elviszed egy csöndes helyre...és eksön.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Devil nV
tag
csajt h lehet szererzni?mindeyiket fel lehet szedni az utcan?hogyan kell fel szedni ,meylik gombokkal?mert van pár jó es nem kurva ,csak nem vagom h hogy kell felszedni még csak az elso 4kuldetest csinaltam meg,es van sex apeil em is 50% akkor most h?
The Future is begins,but where.....
-
Scream007
őstag
oks.thx!
megpróbálóm.
imádom a felhőket, már vagy 20x próbáltam meg, ott voltam a sárga 3szögnél de semmi.......BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Pópa
senior tag
válasz Scream007 #382 üzenetére
Abban a mission-ban, amint felszállsz a reptérről, máris emelkedni kell a maximális kapacitással, mert a corona amin át kell menni, marha magasan van.
Úgyhogy nyomjad neki, és emelkedj a lehető legmagasabbra. Majd akkor tudsz ugrani is.
[Szerkesztve]Trust is good, control is better!
-
Sanyix
őstag
válasz Scream007 #382 üzenetére
Az nem bombázó, hanem egy dc-3-mas utánzata, ami utasszállító volt. Azért nem tudsz kiugrani, mert nagyon magasra kell felemelkedni, és ott átmenni egy piros karikán, aztán ugorhatsz.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Scream007
őstag
hi!
megmondaná valaki a bombázóból hogy lehet kiugrani ernyővel???
mert a többi gépből kiugrik Carl de ebből az egyből nem, éspedig van 1 iylme misszió, amit las venturasba kapok a 4 sárkány kaszinóba.
aki tudja hogy kell használni az IMG Tool progit pl:.tcd fájlokat betenni hogy kell(pl:kocsiskinek) az plz írja már le röviden.
thxBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Vigneau
félisten
-
Beerwolf
senior tag
Van itt egyáltalán még olyan aki PS2-őn játszik vele???
-
LJoE
senior tag
válasz Horny256 #365 üzenetére
Bővebben: link
a kereső a barátodHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
mr.geeZ
aktív tag
Próbáltál a sárga jel felé menni? Ugyanis ott kell területeket elfolglani a haverral, ha ez az a küldetés, amire gondolok. Előtte ha gondolod, szedj fel egykét bandatagot a G-vel, lehet, hogy csak így indulhattok útnak. Ha nincs haver, és nincs küldi sem, akkor pedig sok sok területet kell elfoglalni, amíg telefonhívásod nem lesz.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
n_gy_k
aktív tag
Hy!
Tudna nekem vki segíteni? Ott tartok, amikor a 3. szigetről visszamegyünk az elsőre és már megcsináltam a területfoglalós feladatokat, de az ''S''-nél van egy olyan, hogy : Ott vagyunk, ahol kezdjük a játékot, mármint annál a háznál és nagy lövöldözés van, a házak ''néha néha'' kigyulladnak, a k*rvák lopkodják a TV-ket és van velünk egy csávó, akinek nem szabad meghalni. A rendőrök nem csinálnak semmit, ha kinyírok egyet akkor kb. 1sec-ig köröznek aztán semmi és ''egy...'' rendőrhelikopter is járkál, nézelődik felettünk.
Mit kell itt csinálni?
Thx! -
sakrab
csendes tag
Nekem is ez volt a gondom.
Amikor XP SP1-en játszottam elmentette a játékot, de betöltésnél hibát írt ki, aztán átmentem a másik op.rendszerre: XP SP2-vel és itt már működtek a mentések.
Amenyiben XP-t használsz tedd fel az SP2-t, GTA uninstall, a mentéseket is töröld! Majd ismét telepítsd a GTA-t.
Nekem így működött.
Esetleg, ha más op. rendszered van, vagy fent van már az SP2, kezd el letörölni a nem szükséges programokat, lehet, hogy egy másik progi okozza a gondot.
Amikor működött a mentésem a GTA mellett csak pár program volt fenn a gépen. -
Horny256
senior tag
San Fierro-ba nem lehet csajom
Denis kicsit messze van -
mr.geeZ
aktív tag
A zöldruhás spanokat kell magad mellé hívni a Gvel, vagy Hval. A kocsiba úgyem tudnak beszállni többen, így fölösleges 3nál többet hívni. Itt jegyzem meg, hogy nekem a játék néha fagyott, ha küldi közben akartam recruit-olni, erre megoldás, ha misszió előtt felveszed a jónépet, és már úgy mész misszióra, hogy van 3-4 bajtársad.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Shadows
senior tag
A los Desperados-i küldetésen nem tudom mit kell csinálni olyat ír ki hogy
Recruit a couple of Grove street Familie Gang member
Mit kellene tenni segítsetek Köszi ez olyan 62% környékén vanCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Sanyix
őstag
San fierro-i reptéren van 3 db tartály (amit nem jelez a térkép), két hangár mellett, és azok között van, meg a sivatagban, van egy romváros szürke épületekkel, azok között is van.
Én a hűkövetővel csináltam a Toreno's Last Flight nevű küldetést. Szépen kiírta, hogy vegyem fel a sima rakétát, de nem vettem, igaz így nem jelezte a helit, de tudtam merre megy. megcéloztam, 2 hőkövetőt belépattintottam, és vége is volt, már az autópálya elején
[Szerkesztve]szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Vigneau
félisten
A spray-t úgy lehet újra felszedni, ha a pici bombákat elfogyasztom (a bankrabláshoz kapottakról van szó)? Jó lenne területet jelőlni. Hiába találom meg a graffitiket, ha nincs mivel lefújni.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
wobbler
tag
Hello!
Az a gondom, hogyha elmentem a játékot az elején a házban, akkor utána már nem tölti vissza a mentéseket, és mindig előről kell kezdeni a játékot! Mi lehet a hiba? Segítség!!!Hallihó! OCC förevör!
-
mr.geeZ
aktív tag
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Troy.
addikt
thx
őő, most itt tartok > Bővebben: link
szal ell kell vinni sweet-et .. megölni a dilereket... és aztán vmit kiir ..
''Now take back to hood'' . <> mennyek vissza a gengszerhez .. vagy mit kell
thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI kábel TV
- iPad topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest