-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Departed #7128 üzenetére
tuti nem lesz AA a következő patchban sem...szvsz
am 25-40fps-nél ha csak 20ra redukálódna a minimum már akadna a játék..5FPS-t meg boritékolhatóan bukna mindenki akár 2XAA-val is..ergo aki határon játszik annak játszhatatlan lenne..akinek meg van 60FPS-e mondjuk elég szép beáállitások melett annak meg nemhinném hogy olyan nagyon csunya..nekem szinte minden minimumon van csak a textura vagy mi a High meg med(amit enged maxra) és szvsz nem csunya..persze lehetne szebb de istenem..az élmény jelenti a játékot nem a grafika..Eagle: nekem az inteju azon része tetszett a legjobban mikor megmagyarázta hogy azért nincs AA meg több beállitási lehetőség (hogy esetleg beállitsd ugy hogy jó legyen) mert a ROckstar szerint a felhasználókat zavarja a sok funkció és csak nekünk kedveskednek ezzel hogy csak néhány opció van benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest