Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sets
csendes tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
"Nézd, ez egy árkádosabb autós játék. Itt hiába van valakinek kormányszettje, nem fog előnyt élvezni vele."
Az érdekes mert én kb 1,5évet multiztam az első résszel gamepaddal és a kormányosok MINDEN körben az én LEGJOBB időimet menték pedig nem voltak azok rosszak
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw) -
válasz
Brian_GT
üzenetére
Nekem mindig is fura volt ,hogy vki "jobb-gyorsabb" tudna lenni gamepad vagy billentyü használatával.
Mivel mindhármat próbáltam és egyértelmüen a kormány volt a legjobb.
Azt már az elején gondoltam,hogy kell egy "zárt " közösség ahol ezt a fajta játékot lehet játszani.
Az online játékok elinditásával szinkronban elindult a csalás is,
szóval amig van online game addig vannak-lesznek cheater-ek is.
Leülni kicsit lazitani bármelyik szép grafikáju játékkal lehet.
( pl. rFactor 2)
Viszont,ha már autóversenyzés,akkor oda odafigyelés és jó autóbeállitás szükséges.
Ez felkészüléssel jár,mind a pályát és az autót érintő felkészülés egyaránt.
Nem vagyunk egyformák,mindenki másképp kezd el játszani egy játékkal.
Én rFactor-ozom,nem rossz eredményekkel.Sok jót hallottam az elődjéről,nem próbáltam ki.
Gondoltam hátha majd ezt...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 15 Retina - Mid 2014 - 2.5GHz i7, 16GB, 500GB SSD, GT 750M - ÚJ AKKU!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000+Atkív toll
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw)