Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! TI-83 Plus géphez nincs véletlenül valakinek magyar nyelvű leírása/használati utasítása? Sajnos el vagyok akadva vele. Válaszotokat/segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
mrkorooo
aktív tag
-
kovimre
tag
Sziasztok! Olyan számológépet keresek, amely alkalmas szöveg megjelenítésére. A Casio fx-9860GII SD-t néztem ki. Van egyéb alternatíva, amely szintén ajánlott?
-
alec28
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Eladó HP 48G grafikus számológépem jó áron. Jár mellé magyar nyelvű gyorstalpaló és angol nyelvű teljes kézikönyv és természetesen eredeti tok. Ajándékba adok hozzá 3 új elemet.
Itt megtekinthető: [link]
Ára: 15.000ft + postaköltség
Veszprémben személyesen átvehető.Érd.: s.alec28@gmail.com
Üdv.: Elek
-
Balno
csendes tag
Eladó TI-89 jó állapotban
Van hozzá adatkábel és CD
Ára 25000 Ft
Átvenni Budapesten lehetElérhetőség: todalka kukac freemail pont hu
-
jubilleum
senior tag
hello!
ezt a modelt keresném : TI-Nspire handheld
magyarországon egyáltalán belehet szerezni? -
nyunyu
félisten
Vagy hol talalok egy Texas Instruments szakboltot budapesten???
EuroProfil a hivatalos forgalmazoja, de ok nagyon kint voltak Rakosborzaszton, amikor 10 eve kergettem a TI-89-met.
MediaMarkt/Saturn/ElectroWorld is eselyes, neha latni TI-89-et is, eleg light csomagolasban.
Regen meg szep nagy piros dobozban volt, benne NYOMTATOTT angol ES magyar kezikonyv (darabja 700 oldal...), meg a szamologep.
Mondjuk akkoriban a soros adatkabel felaras extra volt, nem jart hozza.Most meg? Kapsz egy atlatszo clamshellt, amivel osszevissza vagod magadat, ahogy megprobalod kihamozni a szamologepet, benne egy CD a pdf-ekkel, meg melle egy USB adatkabel, aztan ennyi. Kezikonyv nuku...
-
david910
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg van valaki aki eladna egy olyan szamologepet amire kb 40-50oldal irasos anyagot ra tudnek tolteni kerem irjon egy mailt a david_91_0@hotmail.com
emailcimre.
Elore is koszonom. -
david910
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni, hogy hol tudnek olyan szamologepet venni amibe kb 30-40oldal irasos anyagot be tudok tolteni zh-khoz? Vagy hol talalok egy Texas Instruments szakboltot budapesten???
Elore is koszi a segitseget. -
david910
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni, hogy hol tudnek olyan szamologepet venni amibe kb 30-40oldal irasos anyagot be tudok tolteni zh-khoz? Vagy hol talalok egy Texas Instruments szakboltot budapesten???
Elore is koszi a segitseget. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen számológép,amely tudja a mátrix inverzét és SZE tanulok,oda kéne Mérnök Info szakra!!!
-
NMatya
csendes tag
Helló!
Nekem van egy eladó TI-83-as és egy TI-89-es számológépem, mindkettő megkímélt, tökéletesen működő állapotban. (Azért adom el, mert végzek az egyetemen; sokat köszönhetek nekik
Ára:
TI-83: 15e (+angol leírás, magyar leírás letölthető pdf-ben)
TI-89: 30e (és hozzá adok ajándékba egy anno 10e ft-os PC kábelt is a programok/puskák áttöltésére, +sokszázoldalas MAGYAR és angol nyelvű leírást, TI-TI kábelt, +CD-t.)
A TI-89-be kb. 600Kbyte szöveges adatot lehet könyvtárakba/file-okba rendezve áttölteni pl. Word-ből, ami bármelyik vizsga teljes anyagára elég. ;) (A file-okon belül keresni is lehet.)
érdeklődni: nagymatya[kukac]citromail.hu
Rövid leírás:
TI83
*64 x 96 pixeles grafikus kijelzõ
*32 kB memória (27 kB hozzáférhetõ)
* hipotézis-teszteket és konfidencia-intervallumok kiszámítását magában foglaló, fejlett statisztikai funkciók
* valószínûségi eloszlások
*pénzügyi funkciók (cash-flow, amortizáció, stb.)
* felosztható kijelzõ
* összetett görbék kezelése
* egyenletek megoldása
* komplex számok
* Z80 assembler programozás
TI89:
* 100 x 160 pixeles grafikus kijelzõ
* 256 kB RAM + 2MB flash ROM)
* CAS (Computer Algebra System) algebrai, számolási és mátrixalgebrai célokra
* differenciálegyenletek analitikus és numerikus megoldása
* valószínûségi eloszlások
* háromdimenziós rotáció
* statisztikai regressziók
* sajátértékek és sajátvektorok számítása
* mátrixfüggvények
* egyenletek megoldása
* komplex számok
* PC csatlakozó
* Z80 assembler programozás -
Kulli
csendes tag
A gép:[link]
-
Kulli
csendes tag
Hello!
Nekem a HP 48GII számológép tudása és ára tetszik, és most tervezem megvenni.Esetleg valaki valami véleményt mondana rola?Vagy jobbat ajanlani ebben az arkategoriaban? -
törölt tag
Sziasztok!
Remélem nem probléma, ha belinkelem az eladó CasioClass Pad 300 számológépem: [link]
Az adataimnál minden elérhetőséget megtaláltok.
[Szerkesztve] -
ilyenisvan
csendes tag
Texas TI-83 Plus, esetleg TI-89 érdekelne. Lehetőleg magyar kézikönyvvel. Ide írhat, akinek van eladó: ezisfoglalt[kukac]freemail.hu
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
hahó, föl!!!
itt a karácsony, nekem meg kép kell, mer a vizsgaidőszak is itt van és hát...
a villamosmérnöki gyakorlatban el kellene valami jó kis gép nekem...
DE.
1. nem tudom merre érdeklődjek, egyedül eddíg a hp-nál találtam pl árakat.
2. nem tudom milyen márkákat kellene megnéznem: hp, texas, casio,???,???,???
3. nem tudom, merre vannak ilyesmivel foglalkozó boltok. mediamárt és társaiba nnem bízom, hajlamosak irreális árakra...
ami elsőre fontos lenne: grafikus legyen, lehessen mátrixokkal babrálni mindefélét, komplex számok minden mennyiségben, polinomok gyökei, meg mittudomén, lehessen puskát bele rejteni(pontos j?)
elsőre sokat hallottam ugye a ti83+-ról, de fogalmama sincs, hol kéne keresni.
weblapoknak is örülnék, mivel semmi értelmeset(magyar nyelvűt!!!) nem sikerült találnom...
thx -
ZilogR
csendes tag
up
-
ZilogR
csendes tag
UP
-
ZilogR
csendes tag
Nekem volna egy CASIO fx- 7300G tipusú grafikus számológép eladó, vagy el is cserélem független, tökéletesen működő NOKIA 8310- es mobilra, de leginkább egy hasonlóan jól működő NOKIA 3650-esre minél több cuccal és memokártyával. Leginkább egy szép gyári cuccossal felszerelt telefonnak örülnék, amihez megkapnám az időközben begyüjtött dolgokat is
A számológép nagyon jó állapotban van, adok hozzá általam nyomtatott és spirálozott kézikönyvet, kemény tokot. Szokásos tudományos funkciók mellett fejlett grafikus és statisztikai funkciók, több számrendszer használata, programozhatóság, grafikus főmenü. A csere telefonra ráfizetek 5kHUF (8310) vagy 14kHUF (3650) -ot, ha valóban megvan mindene, szép az állapota és bírja az akku. Töltő, fülhallgató, kézikönyv, lézerpointer, helikopterrotor, ... Amit a boltban is adtak hozzá
A számoló ára pedig 7kHUF. -
atosz
őstag
Ma hazafele beugrottam a MM-be, de nem kapraztatott el a kinalat. Volt ket Texas, illetve ket Btech grafikus gep. Ez utobbi markaraol tul sokat infot nem talaltam. Vki hallott mar ezekrol? A konkret tipusuk FG-5500, illetve FG-6000. 15 koruli az aruk.
-
norbiphu
őstag
Ha vkit érdekel a bolhapiacon vki árul HP 48g graf számológépet.
Bővebben: link
Üdv
Screammm -
atosz
őstag
Felhozom, mert nekem is kene vmi ketyere. Minel tobbet tudjon, sok memoval, kepletekkel, leginkabb koordinataszamolasra kellene.
-
viharhozo
addikt
A gep nagyon sokat tud. Ezeket sztem eleg nehez kihasznalni, foleg ugy, h a legtobb helyen nem eleg egy vegeredmenyt beirnod, le is kell vezetned a feladatot. Ilyenkor maximum ellenorzesre tudod hasznalni, bar a ''ranezeses'' integralasnal tud segiteni.
A masik felhasznalasi modja a puskazas. Eleg sok szoveget tud tarolni, nem tulzottan feltuno, es asszem, mar a gepre is ra tudod dugni. Gepelni eleg kenyelmetelen rajta, mivel a TI-89 nem qwerty billentyuzetes.
A nagy haszna ott johet ki, ha netan becsuszik egy tesztes ZH, ahol nem kell indokolni. Ott zuzni fog, legyen szo barmirol.
Ja, van egy nagyon eros statisztikai modulja is! -
dodie
tag
Akkor miért nyitottad a topicot, ha mindenféleképpen veszel? Vedd a jobbikat és csá.
-
bdav
őstag
kösz
az a problem, hogy nem fogom megúszni a számológép vásárlását semmiképpen, mert öcsémnek is szüksége van egy tudományos gépre, azt kettönknek az kevés
szóval valami kell mindenképp. ezt meg ősök kifizetnék. de ha későbbiekben kellhet, akkor inkább megveszem most. + ha matekra nem is kell, pl. fizikára nemtudom (a sulitól tavaly a fizikatanáromtól kaptam, mérési feladatoknál hasznos volt a 83+)
C: kösz a tanácsot, majd meglátom, de kétlem hogy most nyáron elővennémanno tanultam egy kicsit belőle + 10 éve programozgatok hobbiból, ha konkrétan nem is vágom a C nyelvet, azért csak számít valamennyire
őszintén szólva azon gondolkozom amugy is, hogy inkább alőveszem a tavalyi matek anyagot, valamennyi analízist tanultunk, ami jól jöhet
-
dodie
tag
Helló!
Most leszek másodéves ezen a szakon! Tök felesleges sztem kiadni most erre 60 ropit, nem kell még az elsö évben sehová. Nekem van egy Sharp tudományosszgép,az bőven elég mindenhova. Maximum analízisre kellhet, de oda se, mert tipuspéldák vannak a tárgyból és úgyse lehet használni zh-n/vizsgán. Inkább adok neked egy jó tanácsot, hova költsd: csajokra (de ne infósokra), mert abból van elég Pesten. Ja és mégegy jó tanács: kezdj el még a nyáron megismerkedni a C prognyelvvel, mert a társaság 3/4-ét meghúzzák első félévben ebből. -
bdav
őstag
azon filózok, hogy vennék egy grafikus számológépet magamnak. szeptembertől elvileg a BME műszaki informatika szakra fogok járni, szükségem lesz itt ilyesmire? (gondolom igen
) ha igen, mik azok a funkciók amik feltétlenül szükségesek? elsősorban texas instruments vonalon gondolkoznék, ugyanis az elmúlt tanévben meglehetősen sokáig nálam vendégeskedett egy ti83 plus, és tetszett a gép
. ez az egyik 5let egyébként, a másik egy ti89 lenne. érdemes-e ezt venni, valamivel többe kerül (mondjuk most láttam elég jó árban ti89-et, 50 ezer huf-ért). ha valakinek van vele tapasztalata, akkor ne tartsa magában
mod: némi info a 83+ ról: Bővebben: link és a 89-ről: Bővebben: link (csak hogy ne kelljen keresgélnie senkinek)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest