- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Igen, a HDMI CEC be van kapcsolva, jól is működik pl. a PS5-tel, ebben a hónapban ha minden jól megy összerakom a retró PC-konzolt, remélem azzal is jól fog menni(igaz, arra vagy SteamOS megy, vagy Debian Steammel és Protonnal, nem Windows - ugyebár a régebbi Win-eket már nem támogatja a Steam, ODD pedig nem lesz benne így a lemezes játékok is kiesnek).
Azért ha bármikor "megszáll az ihlet" és esetleg eszedbe jut valami, ne tartsd magadben, jöhet akár privátban -
Kansas
addikt
Arra esetleg nincs megoldásod, hogy a TV-t(LG C2) hogy tudnám úgy a PC-re kötni, hogy amikor a TV-n nem a PC-ről jövő bemenet van beállítva, a PC ne érzékelje bekapcsolt kijelzőként?
Nyilván az én problémám a tiédnek pont az ellentettje, nem használok kijelző-duplikálást, hanem kiterjesztek, és elvárom, hogy ha egy monitort lekapcsolok, vagy a TV-t másik bemenetre kapcsolom, akkor oda ne akarjon ablakot, ikont, vagy bármit tenni a Windows - ezért is van mindkét monitorom DP-re kötve. Sajnos a TV-n nincs DP, ha lenne, azt használnám. -
FLATRONW
őstag
Nekem DP-n van a 1080p-s monitor, és HDMI-n a 720p-TV.
Amikor átváltok TV-re, akkor automatikusan (alvó mód) kikapcsol a monitor.
Mivel a TV kisebb felbontású, ott más lesz az ikonok elrendezése.
Viszont amikor visszatérek monitorra, akkor ott úgy jelennek meg, ahogy korábban voltak. -
hapakj
őstag
Esküszöm, abszolút furákat tapasztalsz. Nekem nem tűnik el a monitor, mint hw ha lekapcsolom.
BTW még ha lehúzok monitorokat akkor sem csesz szét semmi ikon beállítás. Igaz csak az egyik monitoron vannak ikonjaim. Nyitva lévő ablakokat nyilván átpakolja, mert megszűnik egy felület. De a kikapcsolt monitoron simán ott maradnak az ablakok.
Most már kiváncsi vagyok, pontosan milyen Windows-t és monitorokat használsz
-
hapakj
őstag
Hát el tudom képzelni, hogy a HDMI Splitter miatt vagy a rendszeres lehúzogatás miatt néha valami alaphelyzetbe áll, de ezt nem feltétlen fognám a Windows hibájának. Fixen bekötött monitorokkal ilyet sose tapasztaltam (én mondjuk display portot használok)
Utóbbi időbe egyébként kötöttem fel és le rendszeresen 3.-nak egy sima FullHD tv-t HDMI-n igaz az Intel IGP-re, de ott sem tapasztaltam semmit, hogy a Hz, vagy a Scaling megbolondult volna.
Nekem a HDMI Splitter a gyanús, hogy valamiért néha 60hz-es kijelzőt reportal a Windows felé,
-
A Fury X indulásakor 4K-ban kb. egyformán ment a 980Ti-vel, WQHD-ben már elkezdett lemaradni, és fullHD-ben inkább félúton volt a 980 és a 980Ti között. Nem volt annyira rossz ajánlat akkor, csak sajnos a 4K-hoz elég gyorsan kevés lett a 4GB VRAM.
A HBM részben azért kellett, mert kevesebbet fogyasztott - GDDR5-tel még vagy 20-30W ráment volna az amúgy is brutális étvágyra. Meg lehet, hogy pipecleanerként is használták a későbbi professzionális kártyákhozA sávszél vszleg elég lett volna, már csak azért is, mert a Fury X kapcsán az a pletyka ment, hogy alacsonyabb lett a használható memória-órajel a tervezettnél, és ez a megnövekedett késleltetés miatt betett a teljesítménynek.
-
hapakj
őstag
Köszi. Egy autós játékból kinézem, hogy igényelte a Cube Map Array feature-t az enviroment probeok miatt
GFXBench Car Chase-ben is pont ez a helyzet. De egyébként más technológia limitációk is lehetnek.
Én most azzal szembesültem, hogy SM2.0-s és SM3.0-s (DX9) kártyákhoz a shadereket DX11-ben a DX10-es SM4.0 speciális profiljaival kell fordítani, de utána teljesen jól megy, mint pl ps_4_0_level_9_1, vs_4_0_level_9_1. Windows Vistan amúgy, amin nincs alapból DX11Nah ez a mindfuck
De nem adom fel amíg a VkQuake 2 nem indul el Geforce FX-en
-
hapakj
őstag
Szerintem Tesla 2.0 már tudja a FL_10_1-et.
Egyébként létezik olyan FL 11_0, 11_1 kártya amire DX 12 van nyomva? Mindegyik a Windows 10 és DX12 megjelenése előtt jött ki, legalábbis nvidia oldalán. Windows 10-el egyidőben a Maxwell 2 jött ki, ami azért már elég jól támogatja a DX12 hw-es képességeket.
Valószínűleg az MS döntése is volt, hogy az FL_11_0 / FL_11_1 kártyák is DX 12 "képesek" legyen, hogy legyen a Win 10 mögött platform.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest