Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
tesztelni csak pro-tól érdemes, ott a technical director megdobja a dolgokat. kocsira akkor költs ha már elkopott. 99%tól kezd el füstölni az autó, szóval addig lehet őket hagyni kopni. majd GO kiszámolja mennyiket kopnak az adott alkatrészek a különböző versenyeken. pilótát mindenképp, minden versenyen érdemes edzeni, elsősorban fitness és yoga edzésekkel.
ne költsd el mindet ha nem muszáj, bár ha ezt tanuló évadnak fogod fel, akkor azt csinálsz amit akarsz. ha fel akarsz jutni, akkor spóroj keményen. én 50-60millió körül végeztem azokban a szezonokban amikor feljutottam amatőrbe vagy pro-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest