Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az összehasonlításban ott van sztem a gond, hogy azok az érzékek, amik régebben sikerre vittek egy pilótát, azok most nem számítanak annyit, más dolgok lettek hangsúlyosabbak.
Ha belegondolsz hogy ezen a Kyalami futamon egy kigyorsításon mit mozgott az autó, hogy ellenkormányzással, gázadagolással gyorsítottak ki, és ezek az autók 600kiló + a pilóta, ami a legandák mostani állapotát elnézve min. 70 kiló.
Az F1 gép 550 kiló+ a pilóta, amit persze igyekeznek alacsonyan tartani (pl. Sato 55-56kiló)
Szal ha egy GPM 670 kilós 600 lóerős gép így izeg-mozog kigyorson, akkor egy F1 605 kilós 950 lóerős gép hogy mozogna..
Amiért nem mozog az a vezetési segédcuccok.
A leszorítóerőnek alacsony sebeségnél semmi szerepe nincs...ahoz hogy hasznosítható legyen sebesség kell.
Én azt mondom, ha visszahoznák arra a kihívási szintre ahol az autót az erejének megfelelően kellett vezetni, akkor ezek a régi jó nevű pilóták jóval közelebb lennének.
Az öregedésel sokat nem lehet kezdeni, de többet tudnának hasznosítani a keményen megszerzett tapasztalatukból.
A bátorságuk nekem csodálatraméltó, nálam mindig is veszélyes sport volt az autóversenyzés, főleg annak a királykategóriája,..ahogy egy versenyző mondta: egy gyerek 2tized a köridőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Arany János - Kapcsos könyv
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest