Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az összehasonlításban ott van sztem a gond, hogy azok az érzékek, amik régebben sikerre vittek egy pilótát, azok most nem számítanak annyit, más dolgok lettek hangsúlyosabbak.
Ha belegondolsz hogy ezen a Kyalami futamon egy kigyorsításon mit mozgott az autó, hogy ellenkormányzással, gázadagolással gyorsítottak ki, és ezek az autók 600kiló + a pilóta, ami a legandák mostani állapotát elnézve min. 70 kiló.
Az F1 gép 550 kiló+ a pilóta, amit persze igyekeznek alacsonyan tartani (pl. Sato 55-56kiló)
Szal ha egy GPM 670 kilós 600 lóerős gép így izeg-mozog kigyorson, akkor egy F1 605 kilós 950 lóerős gép hogy mozogna..
Amiért nem mozog az a vezetési segédcuccok.
A leszorítóerőnek alacsony sebeségnél semmi szerepe nincs...ahoz hogy hasznosítható legyen sebesség kell.
Én azt mondom, ha visszahoznák arra a kihívási szintre ahol az autót az erejének megfelelően kellett vezetni, akkor ezek a régi jó nevű pilóták jóval közelebb lennének.
Az öregedésel sokat nem lehet kezdeni, de többet tudnának hasznosítani a keményen megszerzett tapasztalatukból.
A bátorságuk nekem csodálatraméltó, nálam mindig is veszélyes sport volt az autóversenyzés, főleg annak a királykategóriája,..ahogy egy versenyző mondta: egy gyerek 2tized a köridőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest