Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
üzenetére
Sztem ha nem lennenek a segitsegek, attol meg nem birnak jobban a regi csavok szuflaval, csak a mostaniak kozott jopar hibat hibara halmozna. Amugy nem tudom, en a regiek (pl. 50-es evek) vakmerosegere nem nezek annyira fel, szegeny csaladjukat sajnalom inkabb. A jo versenyek, azok tetszenek nekem is, akar amerikai, akar europai, akar ma, akar regebben. Ettol mind fuggetlenul a mai F1-hez nagyon sok szufla kell, lehet, hogy ez amugy inkabb problema, mert ma ha egy versenyzo par kiloval tulsulyos, vagy nincs edzesben, siman lenyomjak a fittebbek egy versenytav alatt, hiaba tud jol vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest