- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
-
butch3r
senior tag
De, de mindig lenemitva használom, ezt is és az összes korábbi telefonom. Szörnyű, tudom, ezért tettek bele drága pénzért a hangszórót
. Azzal hogy nem hallottam azt akartam érzékeltetni hogy az se tűnt fel, hogy rezeg, míg s20nal éreztem és hallottam is. Egész asztal bele "remegett' kb.
De köszi a tippet én se használom vibrinek!
Kikapcsolom adaptivot hátha az változtat rajta.
-
butch3r
senior tag
válasz
macilacipaci #6486 üzenetére
ez 9 pro, de ma 10 centire csörgött tőlem az asztalon és sztem 20másodperc volt mire felntűnt, hogy rezeg
ezen kívül eddig nagyon meg vagyok elégedve vele de ez szörnyen gyenge. főleg s20 után amit másik szobában hallottam hogy rezeg...
-
butch3r
senior tag
Sziasztok
néztem itt fórumban és google-ban is de nem egyértelműek a találatok. Sok helyen pixel 7 -8 szériára írják ezt, de van 1-2 találat 9re is.
Vagy én vagyok béna. Szóval rezgés másnak is iszonyat gyenge? S20ban olyan erős volt hogy másik szobában hallottam, "éreztem" hogy rezeg de itt olyan gyenge, hogy ha kezemben van is alig érzem, most ráadtam hangerőt, hogy ne maradjak le hívásokról de ha munkában stb le kell némítanom, nem fogom észre venni annyira gyenge.
maxra van elvileg húzva beállításokban és adaptív is be van kapcsolva.
Én nézek el valamit? Vagy ez bug vagy feature?Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest