Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Szerk. : ja most látom, hogy magyarul kellene. Azt nem tudja...
Időjárást biztosan tud. Elég annyit mondani, hogy "hey Google, good morning."
Híreket is tud, de csak angolul. Úgy értem, hogy nekem valami 5 perces BBC newst is lejátszott.
Esetleg rutinok közé talán lehet beállítani podcast lejátszást, nem tudom az elég lenne e neked... Legegyszerűbb megoldás, ha valami rádiót indítasz rajta, azon minden egész és fél órában mondanak híreket.
Másik lehetőség pl valami rss feed megjelenítése, na ezt nem próbáltam még. (Örülök, ha reggel eljutok a kávégépig.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest