Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- VR topik
- Asztrofotózás
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ez sem drive kérdés, de taln: goole névjegyek, amik gmailból is elérhetők, a telefonról szinkronzálva.
A böngészőben, számítógépen kezdtem átírni, javítgatni. Egy ideig amit ott írtam, pár mp-es késéssel látszott a telefonon is. Aztán egyszercsak már nem foglalkozik vele, a telefonon marad a régi, a böngészőben az átírt verzió. Hiába frissítem, módosítom, nem reagál. Mi alapján dönti el hogy va amit azonnal frissít, van amivel nem foglalkozik? Vagy van rá mód hogy kierőszakoljam valahogy, hogy a neten lévő módosítások legyenek a jók? Ne kelljen már a telefono is átírni ismét
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest