Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
Én úgy tudom 2 gigánál nagyobb méretnél nem tud nagyobbat tömöríteni, ebbe már én is belefutottam.
A megoldás az hogy feltelepíted a drive klienst pc-re, beállítod az autómata szinkronizálást, és ami mappát le szeretnél tölteni azt hozzádadod a saját drive-odhoz és akkor a gépre letölti a kliens program automatikusan.
Mi ezt a barátokkal úgy szoktuk kiküszöbölni hogy egy darab rar fájlba tömörítjük az összes pl utazáson készült fotót és azt az egy rar fájlt osztjuk meg egymással. Így korlátlan méretű fájlt is le tudsz tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest