Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
ha legalább azokat békén hagyná.
de nálam nem.
feltöltöttem egy 1289x2000-es jpg képet, amely 1,66MB win szerint.google fotókba szépen fel is ért, info fülön látom is a felbontását, és méretét, hogy 1,7MB.
most rámegyek a további opciók, letöltés gombra ééééés...
kapok egy 831 kbyte-os fájlt.
Ez barátok közt (nem úgy) is közel 50%-os méretcsökkenés.
Erről szól valahol a google, hogy ez fog történni?
Mert addig oké, hogy a 16MP alattiakat nem méretezi át, a felettieket meg 16MP-re teszi le, de hogy méretcsökkenésről én nem olvastam, hogy számolni kell.És mi van azokkal, akik auto feltöltik a képeiket a felhőbe, majd törlődik is a telóról pl., aztán mikor meg majd kellenének az eredeti fájlok, akkor döbben rá a user, hogy a képek méretének "fele" elveszett, miközben a táron az eredeti mérettel látható, de nem lehet letölteni. Vagyis én nem jöttem rá, hogyan lehet.
Írnak valami google+ auto enhance dologról, de nekem nincs +om, meg elég régi bejegyzés, még a picasaról szól.
Viszont hozzá kell tenni, hogy vannak 300-400 kbyte-os képeim, melyek eredetileg is akkorák és azokat nem veszi még le tovább a felére.
--
Na ez érdekes.
picasa-ba feltöltöttem egy képet és picasaban is és google fotókban is letöltöttem eredeti méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest