- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbando
csendes tag
válasz sszemtelen #6089 üzenetére
Pontosan. A chromacast-ra streamelodik a serverrol direcben. Igy a chromecast képességei alapján kell vagy nem kell transcoding. Az elmult években letöltött filmek video komponenset sose kellet már transcodolni csak az audio részét viszont az nem gépigényes és kb az első 3 percben letranszkodolja előre. A plex dashboardon (a szerver web interface-n, vagy a tautulli mobil appon) látszik hogy mit transkodol amikor elinditod a filmet. Illetve talán a plex mobil appon is lehet állitani hogy direct stream-et eroltesse.
-
pbando
csendes tag
3.12-t használok. A betöltés mióta stadiat használok (december) ilyen lassú. Lassan csak jön a rendes GoogleTV verzio, ami majd ezt tuti javitja. Addig egyszerubb telon kiválasztani a játékot, picit belekezdeni, aztán telon kilépsz és a a GoogleTVn elinitod és a nyito játék az lesz.
Az XBOX controller töltéséről biztos vannak specifikus topikok, nekem eddig még nem merült le:-) (és is ezt vettem hozzá)
-
pbando
csendes tag
válasz tomigonzo #6006 üzenetére
Koszi, ezzel az a baj hogy csak FireTV távirányitoval mukodik.
Viszon itt van egy airmouse amit még fejlesztenek és most jött a chromecast remote támogatás. Kiprobáltam működik:
https://github.com/virresh/matvtyoutube video hogy hogyan mukodik:
https://www.youtube.com/watch?v=UC7bPw2tG4c&t=318s -
pbando
csendes tag
válasz Luissimo #6007 üzenetére
Köszi. Ha jól látom ez nem Bluetoothos, szoval kaptál hozzá egy kis USBs vevőt és azt bedugtad a miboxba. A chromecaston nincs USB alapbol. Viszont vannak ehhez hasonlo bluetoothos airmouse verziok az ali-n, lehet akkor erre esik a választás. Köszi mégegyszer.
Amugy van ez az app ami telos airmouse, de nekem 1 percig mukodik aztán nem. https://play.google.com/store/apps/details?id=zank.remote&hl=en_US&gl=US
-
pbando
csendes tag
Van valami ötlet Horizon Go irányítására? Felraktam (sideload) az appot a CCwGTVre, meg egy másik ATV launchert hogy el is tudjam inditani és végül is működik csak kb irányithatatlan mert ugye touch-ra van optimalizálva. Talán valami bluetoothos egérpad, vagy airmouse?
Szintén felraktam a Stadia-t, meg a GeforceNOW-t és mindktettő remekül működik (Game streaming) a bluetoothos XBOX xontrollerrel (de akár nintendo switch vagy PS kontrollerrel is ok), ajánlom kiprobálásra ha van hozzű jó net és 5G wifi. XBOX Gamepass-t nem probáltam játékkal de az is felment és jol mukodik a menu.
-
pbando
csendes tag
válasz tomigonzo #5643 üzenetére
Hát mielőtt sok pénzt költessz rá nézz utána. Mintah mindenki azért rinyalna a forumokban hogy csak fat32-t tud kezelni (nincs exfat) így 4Giganal nem lehet nagyobb a file. Ami ugye kevés. De érdemes jobban ráguglizni. Amúgy szerintem Plex az ami a legjobb megoldás de persze ahhoz kell egy gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Az elfelejtett kiberfegyver
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- További aktív témák...