- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Megérkezett az optikai útválasztó. Fantasztikus kis találmány. Ha megnyomom a "kioldó" reteszt már bontja is a meglévő optikai kapcsolatot.
Össze van már kötve. A Chromecast Audio kábele is benne van. Már csak magát a kütyüt várom. -
gyugyo79
addikt
"a vilagon mindent ajandekkent importalnanak"
Most ugye különbséget tudunk tenni 1 db 35 dolláros CC és 100 db CC között ...Százalékosan van egy kötelezően "jobban átnézendő" mennyiség + ami gyanús és ez az szerinti is változik, hogy melyik országból érkezik a csomag .
Igen ami olyan azt ki is bontják mivel csak úgy tudják pontosan megállapítani hogy ez a csomagban most egy 10 dolláros pendrive vagy egy 35 dolláros CC vagy egy 100 dolláros kütyü valójában.
Mivel ajándék és USA magánszemély ezért a 35 dolláros CC csak akkor okoz gondot ha kibontják és az mondják, hogy márpedig ez meghaladja azt az értékhatárt amíg ez vám mentes mert ez a CC itthon az xy webshopban 30 e Ft-ért kapható csak ...
-
tomp
félisten
Hangprojektoron 2 digitális bemenet van. Optikai és koax. Az optikai már foglalt a tv miatt.
Chromecast 2 is lesz meg Audio is. Meguntam, hogy ha eredeti zenét akarok hallgatni(azaz nem bluetoothon átküldöttet) akkor a tv-t is be kell kapcsolni, hogy kiküldje optikán a zenét.
Hazai pontosabban budapesti beszerzéssel akarom a kábeleket megvenni. A bolt teljesen mindegy.Optikai vége aranyozott... Ezt én sem értem. Miért? Nem azon megy át a fény...
-
moli.hu
őstag
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
na, tessek, chromecast audio
-
moli.hu
őstag
voltam nagyinal, akinek szervizben volt a teveje, mert mar regota hideg allapotbol 1 ora alatt kapcsolt be, melegedett be, ezert tapegysegcsere tortent. Ez alkalommal a chromecast azonnal mukodott. Hogy most ez ennek tudhato-e be? Viszont kicsit hallhatoan sipol vagy a teve vagy a chromecast -nem hallom, melyik- ha abban a teveben van es aramot kap a chromecast. Itthon a monitoromon nem sipol a chromecast.
A Google Photos appnal meg kene jelennie a cast ikonnak? Se az appnal nem volt ilyen, se a weboldalnal nincs direkt cast (mint ahogy a Google Play Music weboldalnal van), csak az egesz weboldalt tukrozo, ami marhasag, ugye.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Nekem egy ősrégi Sony Tv-ben megy, szóval nincs HDMI szabvány korlát.
Viszont sokáig szívtam hasonló problémával, mint te. Már a garanciális visszaküldésen gondolkodtam, mikor kipróbáltam azt, hogy egyszerűen csak bátrabban beljebb nyomom a sticket a HDMI portba. Azóta tökéletesen megyWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...