Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
re_mod
tag
A 116-os verzió óta van e jelenleg lehetőség hogy az értesítéseket ne a chrome natívan jelezze hanem az értesítési központban jelenjen meg?
Az enable-system-notificatons hatástalan ill. a enable-native-notifications nem elérhető a flagek között.
Nem értem miért nyúltak hozzá
-
re_mod
tag
Olyan van hogy frissítés óta 41-esre a mol.hu meg pár oldal alapból a mobil verziót tölti be ezt nem lehet valahogy tiltani vagy bug vagy oldal bug?
Többi böngésző ff, ie helyesen jeleníti meg.
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Letöltéseknél be van állítva hogy bizonyos kiterjesztésű fájlokat automatikusan nyissa meg ami eddig úgy müködött ha letöltöttem ugyanolyan nevü fájlt többször is akkor a fájlnév után mindig tett egy számot is egyenként növekedve. Kb. 1 hete talán viszont nem számozza a fájlneveket hanem felülírja az eredetit de így minden esetben plusz egy kattintás jön be már hogy engedélyezem a felülírást, ill. megkérdezi hogy hová mentse ebben az esetben. Eddig ha ráklikkeltem egy ilyenre automatikusan megnyitotta nem is láttam semmit de most már 2x kell kattintani mire ugyanoda jutok.
Ezt a többszörös fájl letöltésnél a számozást nem-e lehet benne valahol engedélyezni ill. nem tudom hogy ez tudatosan változtatták meg?

-
re_mod
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e de történt hogy egy ideje a Chrome automatikusan megnyitja minden indításkor új lapon a qvo6.com oldalt. A szokásos eltávolítási procedúrát végigjátszottam de a Chrome csak megnyitja mindenképpen az oldalt, az explorer-nél a registry kulcsok törlésével ill. a firefox-ban is egyszerűen ki tudtam törölni de itt nem.
Esetleg tudna-e valaki valami nem fizetős programot vagy ötletet hogy mit kellene kezdeni ezzel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest