Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wanderlust
tag
Sziasztok,
Androidos telefonon van lehetőség arra, hogy ne mutassa az előzőleg beírt kereséseket a Chrome? Egyenként tudom törölni őket ha hosszan rányomok. Nem akarok inkognitó módot használni, jó az, ha megvannak az előzmények de itt nem akarnám látni őket.
A Discover részt kitudtam kapcsolni de ha a pirossal bekeretezett néhány javaslatot sem akarom látni akkor beállítható ez valahol? Köszönöm.
-
Wanderlust
tag
Most vettem észre, hogy a Microsoft Edge-ben is ez a helyzet. Egyedül a Firefox jegyzi meg a friss könyvjelzőket. Elég idegesítő. Másnál nincs ilyen probléma?
-
Wanderlust
tag
Mostanában a Chrome-ban miután rákerestem valamire Google-ön egy pillanatra ez a logo tűnik fel minden link felett. Valami vírus vagy esetleg egy bővítmény miatt lehet? Maga a böngésző is sokkal lasabban működik, mint előtte. Nem telepítettem semmit és vírus vagy malmware sincs a gépen. Ha valaki tudja mi lehet ez mondja már el pls, köszönöm!
-
Wanderlust
tag
Üdv,
Tudja valaki, hogy ezt hol lehet kikapcsolni? Vagy mihez köthető (böngésző sütik vagy internet előfizetés)? Pl. tesóm új horgászbotot szeretne venni, 3 - 4 napja keresgél. Akkor nekem a melóhelyen a telefonomon (mobilnet) az Insta vagy a fb miért dobál fel horgászattal kapcsolatos hirdetéseket? Az otthoni hálózat volt a közös pont, két különböző eszközről (telefon, netbook) beszélek és még csak nem is ismerősöm egyik közösségi felületen sem. De neki pl. sportkipufogós hirdetések mennek a telójára meg a gépére (ezekre én keresek néhány napja).
-
Wanderlust
tag
Üdv,
Ma láttam, hogy a könyvjelző kezelőben alul ezt írja: "Böngészőjének kezelését a szervezete végzi". Ezt jelenti Google-ék szerint: "A böngésző felügyelet alatt áll. A rendszergazda távolról tudja módosítani a böngészőbeállításokat. Az is lehetséges, hogy az eszközön végzett tevékenységeket a Chrome-on kívülről felügyelik." Értem én, de otthoni PC-ről van szó, nem céges gép. Mondjuk pár nappal ezelőtt telepítettem az Avast Premium Security-t, lehet ő a ludas? Másnál is előfordult már ilyen? Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest