Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Cort gitárokat itt többen is ajánlottátok. Ami közel állna hozzám az egy CR250, CR300 és most az előbbiből tudnék venni egyet garival igencsak jó árban, ráadásul a nekem tetsző színben. Ezekre is kiterjedhet az ajánlott plecsni ha jól sejtem igaz? Ahogy nézegettem róluk videokat tisztességesen megcsinált, jó ár-értékű gitárok.
Megnéztem/fogtam a napokban pár tipust, akusztikus után mindegyik kis kecses gyöngyszemnek érződik a kezemben. Holnap még megyek a Gitárcentrumba és aztán dönteni fogok. Kaptam kölcsön pár napra egy ibanez RG321-est, van súlya ennek is, de nem érzem zavarónak. Kényelemre ez is nagyon tetszik, vagány, modern kinézetű gitár, de a klasszik LP formájú gitárok felé húz tudatalatt is az agyam, kinézetre azok jobban bejönnek. Mivel írtátok, hogy fontos a szerelem, így vszleg ilyesmit veszek majd, és talán szívesebben és kitartóbban fogok lépkedni a tanulás útján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- GTA V
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest