Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Alexa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Milyen processzort vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
Új hozzászólás Aktív témák
-
de kijelölést nem tudsz menteni, maximum azt tudod csinálni, amit írtam, hogy a rajzvászon csökkentésével vágod le a kép egy részét, ami így néz ki a GIMP-ben:
A sárga-fekete vonalkázás jelöli a képet tartalmazó réteg méretét.
Ez eredetileg egy 2000*2000-es kép, aminél a rajzvászont lecsökkentettem 750*750-re, de az azon levő képréteg értelemszerűen maradt 2000*2000, amiből kifolyólag lelóg.A kérdés továbbra is az: így oldottad meg a levágást, vagy nem?
Egyébként ha több képből szeretnél azonos felbontású részeket kivágni, akkor meg tudod csinálni azt, hogy minden képet, amiből szeretnél kivágni, azt rétegenként beleilleszted egy képbe, majd mindegyiket úgy igazítod, hogy az a része legyen a rajzvásznon, ami neked kell, majd az egészet elmented a GIMP saját fájljába (XCF), így megmarad minden réteg külön-külön a képben, illetve nem csak a rajzvásznon levő részük mentődik, hanem a teljes réteg.
Ezt követően meg minden rétegnek kiveszed a láthatóságát, kivéve mindig annak az egynek, amit szeretnél exportálni, majd azt neked szimpatikus formátumba exportálod.
Amennyire én értettem az írásod, ennek kellene lennie a jó megoldásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen asztali médialejátszót?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 1 TB-os Samsung 990 PRO M.2 SSD - garanciával
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest