- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
Üdv!
Nekem is hasonló jelenségek vannak sajnos, de random, tehát eddig 6hónapon belül egyszer fordult elő. A garim az van rá, de mi van ha bent a teszteken nem jön ki? Azért kérdem mert tyű alatt vettem majdnem egyenesen a nagykerből, és 120kilcsit kell utaznom a lappal hogy be vigyem, meg csak ilyen hivatkozási neveim vannak.
Szóval ezeket ki szűrik vagy széria hiba? -
szemtelen
tag
válasz
master90 #204 üzenetére
Szia!
Tuningolható a lap veszettül, viszont a ram beállításokra figyelj, mert ha automatán hagyod akkor ahogy húzod a procit húzza magával a ram beállításait és az északi hidat elég jól megterheli, Seri mester nekem a ramjaim 1333 körülire vissza is vette a tuningnál.
Szerk. aidát nem ismerem, de prime-ot futass egy ideig ott eldől stabil-e a gép.
-
szemtelen
tag
Hali!
Húzni lehet benne a proccokat rendesen, de fél füllel hallottam egy új infót miszerint az Intel vissza hívja a H55ös deszkákat is és kicserélik, mert valami bib van a satával, de ez még nem biztos.A ramokról a legnagyobb tuingot sima hűtőborda nélküli kingmaxoktól láttam, 1333asból 2xxxet hozott ki a srác, a konfiról még fotót is láttam a tesztpadon :d valahol fennt vannak az eredményei vagy itt vagy a hoc -on
-
szemtelen
tag
Hali!
Neked ilyen ramod van? Mert a rambazár szerint nem rendelhető már..
Mindenképp olyat szeretnél? Én most vettem ramokat a lapomban (ami remélem holnap jön is haza) és csak azért vettem 1600ast mert hűtőbordával ugyan annyiba került mint az 1333as hűtő borda nélkül. Ha nem vagy tuning vagy bench fanatikus akkor játék és film közben nem veszel észre különbséget.
Hogy kimondottan megy-e vele vagy sem azt nem tom, de ha még nem vettél ramot akkor nyugodtan nézelődj más gyártóknál is, hasonló árban sokféle van.
Üdv -
szemtelen
tag
válasz
pH03N1xM #194 üzenetére
Köszi a biztatást
Holnap megy fel a lapom a nagykerbe a gari miatt mert a kiskeres srác megígérte hogy személyesen intézkedik és ha minden jól megy akkor soron kívül el is intézik neki. Ő is és egy srác is átnézte a gépházban is utána kivették és nem értették mi a problémája.Napokig ment tökéletesen , még a biost is vissza tettem gyárira mivel még nincs videokaim nem kellett a tuning beállítás sem és miután szépen maxra tettem az energy saver-t meghalt a rendszer.
Nembaj nagyaon várom már a gépem
Addig is UPP a fórumnak!!
-
szemtelen
tag
válasz
szemtelen #192 üzenetére
Hú!
Vizsgálták így, vizsgálták úgy, nagyítóval mindenhogy de semmi sérülés nincs az alaplapon, szóval küldik vissza gariba, ami ki tudja mennyi időt vesz igénybe :S
Életemben nem volt még új alaplapom, ez volt az első .... és még nekem volt olyan furcsa érzésem h mások használt cuccait veszem meg , hát ennyit a friss ropogós bolti alaplapomról... -
szemtelen
tag
Üdv!
Bekapcsoltam a gyári energy saver programot és elszállt a gép!
Tud valaki valami okosat?
Giga H55-Ud2H lapom van i5-650es procc, 1giga kingstone 1333as, 3 napja megy nonstop semmi baja nem volt, be kapcsoltam ez energy savert vagy mit és azóta se kép se hang csak az 1es vagy 2es led villanik ha be akarom kapcsolni.
Cmos clear megvolt... :S -
szemtelen
tag
Most hoztam haza a kicsikét, egyenlőre nekem ez a stabil (de 4,2őn telepítettem a win7et
)
-
szemtelen
tag
THX a választ, kíváncsi leszek erre az autogreen funkcióra
Egyenlőre kess hiány miatt csak 1gb sima kingston 1333assal nyomatom, de csinálok húzott procival is profilt.
A hangkártyán ez a 889-es chip milyen? Eddig csak jót hallottam róla , tényleg van olyan jó mint egy átlagos hangkártya? -
szemtelen
tag
Hölgyeim/Uraim!
Nemsokára frissül az adatlapom ahol az alaplap egy Gigabyte H55 UD2H lessz egy i5 650es proccal
A kérdésem az lenne hogy ez mi????:AutoGreen technológia - energiatakarékossági funkciók vezérlése mobiltelefonnal, Bluetooth kapcsolat segítségével
Egyenlőre kölcsön ramokkal hajtom, de milyet vegyek bele? Megéri az 1600as vagy felesleges elég az 1333as is mert játszogatni akarok majd ha... (460-as is ha megjön).
Az alaplapival ha jól látom mehet az mkv?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest