Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madtomi
tag
Megcsináltam az adatlapomat és ha valakit érdekel akkor a múltkori kis szórakozásom itt látható.
Nem tartottam egyébként fontosnak az adatlapot mivel ahogy láthatja mindenki még a bartonos időszakban regisztráltam és azóta a hozzászólásaim nem ütütték meg a 100 hozzászólást sem így joggal mondom magamra azt, hogy nem nagyon vagyok aktív tag. -
Madtomi
tag
Idézet tőled: "a giga mindig is stabil volt. szoval semmi ujat nem tudott hozni ezen a téren"
Az pedig, hogy nincs beírva a jelenlegi gépem az csak azért volt mivel eddig általában sosem volt egy alkatrész sem 3-4 hónapnál tovább így nem foglalkoztam vele. De tudod mit a jelenlegi már megvan lassan 5 hónapja így kitöltöm a kedvedért
A továbbiakban mivel látom, hogy a beszélgetés normális kerékvágásba tért így békejobbot nyújtok és remélem a továbbiakban egymás segítségére leszünk.
-
Madtomi
tag
Nézd azt, hogy te eltudtad érni ezt az eredményt ebben sosem kételkedtem.
Nem tudom mit tartasz hülyeségnek a 2. pontodban. Azt, hogy nem arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit lehet még kicsikarni a lappal instabilan, hanem arra, hogy mennyit lehet kicsikarni úgy, hogy stabil marad a gép szerintem ez nem hülyeség. Erről szól az egész tuning, hogy ki tudja minél jobban felhúzni a procit és a ramokat úgy, hogy az ne csak egy validra legyen elég hanem normál használatra is. Persze ha rosszul gondolom akkor elnézést kérek de számomra az a lényeg, hogy mi az a legstabilabb órajel amin még lehet használni a gépet úgy, hogy nem fagy ki ha elindítok egy alkalmazást.
A 3. pontban írt szöveged számomra megint sértő és nem is értem, hogy miért vagy ilyen bunkó ismételten de sebaj beletörődök. A továbbiakban ha nem sértő számodra akkor kerülöm a beszélgetést, mert többretartom magam annál, hogy foglalkozzak az olyan emberekkel akik nem adják meg másoknak az alap illemet.MOD: nike_ nem értem miért kell kifigurázni egy helyesírási hibát de sebaj. Bíztos máshol is van helyesírási hibám.
-
Madtomi
tag
válasz
Gorneck #1144 üzenetére
Nem, Gigabyte GA-EP45-DQ6
Nekem a mostani E6750 a ramok miatt nem megy többet 500 párnál mivel ott már a ramok meghalnak. De 7x500-ra tökéletesen jó, 8x500-on már instabil a prime nem megy neki. De az igazság azaz, hogy nemsokára csere lesz mivel a Q9450-essel vagy Q9550-essel szemezek. -
Madtomi
tag
válasz
Gorneck #1141 üzenetére
Egyébként igen ilyen eredményekre lennék kiváncsi mivel a lap az nem olcsó mondjuk én a 6-os szériával szemezek. Igaz azt nem tudom mit kezdek majd a 4 lan-al de ha olyan ez is, mint a korábbi Gigabyte lapom akkor minden új vin egy új hálókártya használatot jelent legalábbis a réginél így volt.
-
Madtomi
tag
Nem akarlak megsérteni de ez úgy hülyeség ahogy leírtad.
1 sosem mondtam, hogy fan vagyok az asus felé.
2 az, hogy mindíg is stabil volt a giga nah ez is hülyeség persze alap órajelen természetesen de én nem erre voltam kiváncsi hanem arra, hogy azonos proci az előző giga laphoz képest lehet-e méh rajta húzni és úgy stabil-e. De a kedvedért előző lapban 4200MHz volt a max ebben pedig már 4400MHz és szintém Prime stabil.
3 "maradj csak ott azon az oldalon" Ezt kikérem magamnak, hogy beleszólj abban, hogy én mit csináljak vagy, hogy mit vegyek! Én normálosan megkérdeztem egy dolgot, hogy jobb-e a gigának az új lapja és kész ennyi, a bunkóságodra viszont nem vagyok kiváncsi, mert nem ismerjük egymást és nem is fogjuk de azért a tiszteletet add meg. -
Madtomi
tag
válasz
szacsee #1112 üzenetére
Az egy dolog, hogy frankó a lap de jobb is???
Vehetsz egy frankó 2000-es E 500-ast vagy megveheted a jelenlegi E 500-ast ott bíztos, hogy a jelenlegi jobb lesz de itt is megéri esetlegsen a P45 a Gigabyte-tól vagy nem az egy másik dolog, hogy én az ASUS és Gigabyte között vacilálok egy kicsit de kiváncsi vagyok, hogy a Giga azon kívül, hogy új a chipset a tuning és a stabilitás terén is hozott újat vagy sem.
Az meg, hogy Simon Yana azt mondja az számomra még nem garancia, egy ember egy vélemény nem döntő, mint ahogy az is előfordul, hogy egy lap über tuning példány a másik lap meg még arra sem jó, hogy a hátsómat kitöröljem vele tuning téren.
Persze ez nem Simon Yana ellen szól de szerintem te is egyetértesz azzal, hogy több ember véleménye döntőbb egy emberénél, az csak külön jó dolog, hogy ő korábban több asus lapot is megpróbált.
-
Madtomi
tag
Hali egy kérdés, Eddig ahog ynézegettem mindenkinek bejön a Gigabyte új lapja de lenne egy kérdésem: Akik eddig is tuningoltak intenzíven azoknak hozott pluszt az új lap vagy azok az eredmények megvannak most is. Mert nagyon habozok az ASUS és a GIGABYTE között. Most is ASUS lapom van és egyszerű a bios és a tuning vele, a GIGABYTE biosa meg huh egy kicsit számomra még átláthatatlan persze megvannak benne ugyan azok, mint az asus-ban csak még egy kicsi amitől teljes káoszt tud előidézni. Persze egy kis bogarászással bíztos eligazodnék benne ha azt választanám így kérek mindenkit, hogy akinek van tapasztalata az írja már le mivel eddig jöttek az eredmények csak azt nem láttam eddig sehol sem, hogy NA IGEN EZT EDDIG NEM ÉRTEM EL A KORÁBBI LAPOMMAL!!!!
Ezt az infót ha leírnátok akkor azt előre is KÖSZÖNÖM!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest