- A egyedi felskálázás érdekli leginkább az ipart a neurális leképezés kapcsán
- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo20
tag
válasz FefeeX #12756 üzenetére
@FefeeX: megvan a probléma, nehéz volt kideríteni melóhelyről mert az asszonynál jelentkezett és nem voltam otthon. A CPU cooler nem ment és be volt állítva hogy riasszon ha 70C fölé megy a CPU hőmérséklet. Hazamentem és lehúztam az alaplapról majd vissza, azóta semmi gond.
Hál' Istennek jók a RAM-ok. -
polo20
tag
igen, pontosan. Rossz helyre kötöttem volna a speeker-t vagy... ? Pedig fel van tüntetve az alaplapon és a kábelen is hogy mi az és hová... Nem hiszem hogy rossz helyre dugtam volna vmit, de megeshet.
-
polo20
tag
válasz Gorneck #12633 üzenetére
Csak win telepítés előtt léptem be a biosba beállítani a boot listát és csak 1 pillanatra néztem szét. FAIL alert biztos nem volt, feltűnt volna. De a figyelmeztetések disabled-ben vannak és a ventik pörögtek/nek és mutatta is a fordulatot, de már meg nem mondom hogy mennyit jelzett. De ha ki vannak kapcsolva a figyelmeztetések: ventik, hőmérsékletek akkor mi ez a folyamatos sípolás és miért csak néha jön elő?
A CPU pedig 35C-os volt, mivel még nem volt időm húzni
-
polo20
tag
Hali!
Srácok segítsetek
Tegnap lecseréltem az új gépemet az alábbira:
GIGABYTE P35-DS3
Intel s775 P4 DualCore E2180 2.00GHz
MSI PCIe NX8600GT-T2D256E-OC/D3
2 db Kingmax 800MHz 1024MBAz a gondom, hogy a speeker folyamatosan sikít, de csak ha úgy van kedve. 2 IDE-s vinyóm van, az 1-ik rack-ben és mikor reggel megpróbáltam bekapcsolni ismét szólt a speeker. Aztán kikapcsoltam a gépet, hogy a rack-et kikapcsoljam. El is múlt a sikoltozás, de mikor beboot-olt a gép, megint elkezdte.
A bios-ban ki van kapcsolva a riasztás, ha vmelyik cooler nem pörögne(de azokkal nincs gond). Mást nem tudok, hogy mire riasztana és most nem is tudom megnézni, mert melóhelyen vagyok.
Tapasztaltatok már hasonlót? Mi lehet a gond?
Előre is köszi