- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Esetleg ha valakit érdekel ez a lom megveheti: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Egy ph-s tag kérdezi hogy a Giga P35-DQ6 rev1.0-ra felmegy a Xigmatek S1283-as hütés?
-
B-L-A-C-K
titán
Na nem b@sztam még ilyet, most hivtak fel hogy mégse cserilik a lapot nekem mert állitólag én basztam el, mert a foglalah megvan hajolva vagy mi... Ez elég vicces, nem most kezdtem ezeket a dolgokat, de 100%ig tudom nem én tettem tönkre, aki ismer tudja korekt vagyok, és ha én valamit elbaszok tuti nem küldöm vissza gariba mert nem égetem magam ezzel, de ezt hogy hibás volt a lap és még én bazstam el nem fogok 30 ezert kidobni az ablakon mert ők igy gondolják...
Szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni....?
-
B-L-A-C-K
titán
Na ugynéz ki bucsúzom a topikból, a hibás EP35-DS4-emet némi ráfizetéssel kicserélik egy P45-DS4-re...Remélem az E8500-ös szeretni fogja....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz arsenlupin #30781 üzenetére
Dettó ugyan ez a szitú....
Laraxior: Jó lap persze, de kifogtam egy rosz példányt....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na ma viszik vissza a lapom remélem hamar kicserélik, á pedig dierekt sikerült vennem egy jó fpo-ús E8500-öt de hiába ha nincs hozzá lap, szóval pihen a kis dobozában....
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi a segitséget mindenkinek de csak a gariztatás marad....
-
B-L-A-C-K
titán
Na ellemet kivettem vártam beraktam ugyan az....
Bedugva minden jól van és ugyan azt csinálja, bekapcsolom 2mp után leáll mágátol bekapcsol 2mp után leáll és ezt csinálja végtelenségig...
Ha viszont leszedem a tápcsatit az alaplapról nem indul ujra de mivel nem kap elég áramot igy sekép se hang....
Szóval még van valakinek valami ötlete vagy mehet vissza gariba....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sajna nem segitett lehet befött az alaplap?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok proci csere volta gépembe de ujraindult most visszatettem a másikat és ugyan ezt csinálja, ep35 ds4 rec 2.1-es a lapom szerintetek mit csináljak?
-
B-L-A-C-K
titán
Giga EP35-DS4 REV: 2.1 és egy E8500-ös szerintetek jó párosítás?
-
B-L-A-C-K
titán
Ujrapróbáltam raknia a biost de mikro befejezi ezt irja ki mindig "bios id check error"? és marad a régi miért csinálja ezt?
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudjátok miért van az hogy egyszerüen akármit csinálok nem nyitja meg se az explorer se a firefox a giga honlapját, ugyan ezzel a nettel csak más gépen meg viszont bejön, felhasználoi nevet váltottam ugyse jó....kikapcsoltam a tüzfalat de semmi valami ötlet esetleg?
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valaki tudna segiteni bios frissitésben privizzen....
-
B-L-A-C-K
titán
Na összeraktam a konfigom, a következő lenne a kérdésem ha az 1066-os ramot belerakom mind1ik p35 ds4-es lap a bisoban "auto" 800-on látja és utána kell állitani?
-
B-L-A-C-K
titán
P35-DS4-be ezek a procik közül szerintetek melyikkel járnék a legjobban?
Q6600/Q9300/E8400
-
B-L-A-C-K
titán
Ja vga-ba otthon vagyok de a többi dologban még láma....
Még annyi hogy ezen a lapon 2db vga foglalat van de nem sli-s lap a másikba mit kell dugni gondolom a felső a kék a vga meg van egy narancssárga....de oda mit lehetne rakni?
Meg még valami a lap rev 2.1-es és olvastam hogy külömböző procikhoz más más bios kell ez valyan fogja kezelni elsőre a q9300-as procit?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok vettem egy zsír uj giga p35 ds4 lapot az lenne a kérdésem hogy a tápomon (corsair hx520) van 4 illetve 8 pines csati az alaplaon meg 8-as van de egy fekete lapkával le van takarva a fele, szóval oda a 4-est dugjam vagy a 8-ast?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok egy Gigabyte GA-P35-DS3 alaplapon elfér egy Zalman 7700Alcu hütés nem lóg bele a chipset bordája
Meg ehez a laphoz jó vétel lenne kingmax 2x1gb ddr2 1066-os vagy elég ebből bőven a 800-as?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Politika
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Háztartási gépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...