- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz belaazallat #39548 üzenetére
Igen én is így állítottam be és most úgylátszik működik De köszi a segítséget!
Mondjuk az egy elég érdekes dolog, hogy a windows hangok nagyon halknak tűnnek, ezért magasabbra teszem a hangerőt. Amikor elindítok egy játékot, akkor meg azok rohadt hangosak. Régebben az XP-n ez kicsit kiegyensúlyozottabb volt.
Nyilván tudom a játékokban állítani a hangerőt csak furcsa. -
BalaNce87
addikt
Hali!
Az lene a kérdésem, hogy lehetséges azt megoldani Win7 alatt, hogy egyszerre szóljon a hangfal és egy füles is?
Mert Xp alatt (először nekem is fura volt) bedugtam a zöld aljzatba a fülest és egy feketébe meg a hangszórókat. Gondolom valami oldalsó hangszóró vagy vmi ilyesmi a fekete aljzat.
És XP alatt szólt mindkettő!
Win7 alatt kicsit más ez a realtek manager (az xp alá való már nem futott) és sajnos itt nem szól csak az amelyiket a zöld aljzatba dugom. -
BalaNce87
addikt
válasz Gorneck #22012 üzenetére
A vinyóim satásak, sőt az egyik sata kettes de a lapom régi úgyh jumper van rajta.
Az optikai meghajtók az érdekesek, mert van egy cd és egy dvd író. Lehet kapni azokból is Satásakat? Soha nem néztem még
Viszont nekem elég szar tapasztalataim vannak a sima tápkábelt satássá átalakító kábelről. Kicsit megmozdul és hip hopp elmegy a power a vinyóból...
Bár lehet h csak a codegen táp kábelei ratyik -
BalaNce87
addikt
Ezeken tényleg csak egy IDE csatlakozó van? Akkor hogyan lehet több Optikait rákötni egy ilyen lapra? Lehet hülyeséget kérdezek, de nem vágom a témát
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Babakocsi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Corsair Vengance DDR3 1600Mhz 2x8GB
- Corsair 48GB KIT DDR5 5200MHz CL38 Vengeance RGB Black (110 hónap garanciával)
- VENNÉK - KERESEK - KINGSTON 8GB HyperX -T1- DDR3 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3T1K2/8GX - KIT !!!
- Kingston HyperX Blue 6GB (3x2GB) DDR3 - 1600MHz - KHX1600C9D3K3/6GX - TRI KIT !!
- KERESEK - Corsair 32GB KIT DDR5 7200MT/s CL34 Dominator Titanium XMP