- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthisa
tag
Hát egy AC Freezer 64 pro pwm hűti. Azt írták elég hozzá, ha nem húzom agyon! Nekem elég a 3200Mhz stock órajel. Örülök ha már megy a négy mag stabilan.
-
Matthisa
tag
Sorry! Megvan! Az ACC-t Autora a EC firmware-t hybridre állítottam!Így jó? illetve nem tudom akkor a hőmérsékletet h számoljam?
-
Matthisa
tag
sziasztok! van egy ma770t ud3-as alaplapom F8-as BIOS-sal!!! Az lehetséges h eza bios még nem tartalmazza a magfeloldás menüpontot?Előre is Respekt a válaszért!
-
Matthisa
tag
köszi!
-
Matthisa
tag
sziasztok! A Giga MA770T UD3-as R1.5 lappal kapcsolatban lenne egy kérdésem?! Képes ez a lap L3 cache-t felébreszteni?
-
Matthisa
tag
Oks! megnyugodtam!Akkor már találkoztál hasonló problémával!Am csak nem fehér paztát raktam alá hanem ezt[link]
-
Matthisa
tag
Jó csak még mindig lötyög újra paszta után is :S wááááááááá
-
Matthisa
tag
Sziasztok vettem egy Giga MA770T UD3 Rev 1.5 -ös alaplapot !A NB hőtborda sikeresen lötyög rajta mert kiszáradt a paszta alatta! Az lenne a kérdésem h az alaplapomon található északi híd chipsetet milyen pasztával kell pasztáznom (CPU hőpaszta jó rá? Fehér hagyományos) illetve a régit mivel szedhetem le?
-
Matthisa
tag
sziasztok! szeretnék érdeklődni erről a lapról: GA-770TA-UD3! most akarok venni egy ilyen lapot! mit tudtok mondani róla? megéri még megvenni?illetve érdekelne ha vkinek ilyen lapja lenne, fet hűtést akarok venni hozzá vagy csinálni és érdekelne h mekkora a két lyuk közti távolság! segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Tőzsde és gazdaság
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest