- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Dell notebook topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyleen
csendes tag
Vettem, mostmár értem
0.25 ön stabil semmi fagyás, és láthatóan gyorsabb... És akkor a procim beállítása auton megfelel? mert valahol 4000mhz volt írva a 965nek nemtudom hol és mire, és itt a ht is 2000 meg a nb is.
-
skyleen
csendes tag
Köszönöm szépen, sikerült beállítanom, am a nb vid nek minek kellet adni +0.25öt? mind1 hozzáadtam, csak érdekelne, és am a procim az jó úgy auto-n?
-
skyleen
csendes tag
Rendben ezeket megnézem, és 1 utolsó kérdés, a többit hogyan állítsam? ht link, északi híd stb..
-
skyleen
csendes tag
válasz
eszgé100 #1817 üzenetére
Nincs tuningolva, hanem a GYÁRI értéket szeretném beállítani, amit tud mert most cl9 es 1333on de ÉN a GYÁRI t szeretném azaz cl7 1600 ami nem 7-7-7-20 hanem 7-7-7-21, + köszi szépen elég jól leírtad de nem egy kezdőnek :S mivel ok 7-7-7-21et talán megtalálnám, de utána van még kb 4-5 bellítás, ezekhez passz mit kell, + 1.8v az nem sok ennek a ramnak?
Voltage: 1.5V~1.9V
ezt írják kingmax weboldalán... -
skyleen
csendes tag
Sziasztok, Van nekem egy GA-MA790XT-UD4P s alaplapom egy 965BE vel és egy 2Gb DDR3 Kingmax TinyBGA@1600Mhz rammal és olyan gondom lenne hogy gyárilag a ram cl9 be és 1333on fut miközben cl7 es 7-7-7-21 es időzítése van, meg minden nekem auto n van, és nemtudom mit hova kell állítani, nem értek hozzá. [link] [link] ez lenne a jelenlegi bios beállításom (f7 es legfrisseb bios), és kérnélek titeket hogy segítsetek hogy pontosan mit hogyan állítsak hogy megfelelő legyen, lehet a procimse úgy megy ahogy kellene, és hát lehet hogy nemsok teljesítmény növelés de ha már így kellene mennie gyárilag akkor fusson úgy. Előre is köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- The Crew sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest