- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Nesze!
1. Ezekhez a fagyás dolgokhoz nem értek vagyis én általában vagy soft vagy hw hibának titulálom...ha hw, akkor a jellege dönt...én simán procinak mondanám.
2. Sajna igen. Én szedtem le azt a bordát háááát nem kicsit siralmas a minősége...anno pont emiatt hullott el pár p5b. Egy megoldásomat láttad rá itt a másik: [link], persze van 3dik egy olyan hűtő használta ami a lapra tolja a levegőt. Az enyém [link] ventije elég messze van a laptól ezért raktam fel bordát.
3. Sajna mint azt írtam korábban Robinak is...ezzel együtt kell élni. 965 betegség. Nem kell nap mint nap állítgatni a gépet és nem fog semminek baja lenni. Én le szoktam rendezni a ramot, majd ment és utána már nem nagyon szokott duplát startolni...mondjuk az még nem próbáltam, hogy biosba mentek ugyan de nem lépek ki...aszhem van ilyen menü is...mint a régi lapokba...
4. Ami alaplaphőnek ír az everest az az SB.
5. Én speedfannal szoktam. az megy rendesen vagyis mindig. Everest és Coretemp még ami fent van, de a speedfan miatt nem nagyon használom őket.
Aktív témák
- Formula-1
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hegesztés topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- The Crew sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest