- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
válasz
Gorneck
üzenetére
tudom hogy nincs sok, de poén mint maga az egész számítástechnika, elvégre ezért is forumozgatunk itten .....
amugy a +2mb, ami a bajom a melegedés .Én igysem mondanám hogy hüvős a core hát, még +2mb al . Össze raktam ismerősnek amd-s confit az új 65nm procival ,minden alapfeszen 295*9,5 (alapfesz 1,35v bios szerint 1,32v kapott) ment, valszeg a lap halt el mivel asrock és ennyit tudott, amugy sem lehett seminek se feszt adni
8óra prime 9 piority stabil volt .... és ami komoly hogy gyári venti 45 fok !!!!! vagy szarul mér vagy tényleg hüvősebb mint a core mondjuk csak 2×512 cache de szerintem igy is durva és ami vicces hogy szintetikus tesztek alapján kb 6600 core szintet hozta igy 15k -s proci
és 11k -s asrock alaplap!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SnowRunner
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amugy a +2mb, ami a bajom a melegedés .Én igysem mondanám hogy hüvős a core hát, még +2mb al . Össze raktam ismerősnek amd-s confit az új 65nm procival ,minden alapfeszen 295*9,5 (alapfesz 1,35v bios szerint 1,32v kapott) ment, valszeg a lap halt el mivel asrock és ennyit tudott, amugy sem lehett seminek se feszt adni
8óra prime 9 piority stabil volt .... és ami komoly hogy gyári venti 45 fok !!!!! vagy szarul mér vagy tényleg hüvősebb mint a core mondjuk csak 2×512 cache de szerintem igy is durva és ami vicces hogy szintetikus tesztek alapján kb 6600 core szintet hozta igy 15k -s proci
és 11k -s asrock alaplap!