Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
gayer
aktív tag
válasz
Gorneck #3301 üzenetére
Kivettem a 667-es ramokat, bedobtam 533-ast ami itthon volt, elindult ment is egész este.Másnap reggel kapcs be, mondom állítok a késleltetéseken nem húztam se a procit se a ramot.Save bios és azután nem jött be soha többet semmi.Felpörgött, indult, de a monitor sötét maradt!Aztán du.már fel se pörgött szétszedtem próbáltam mindenhogy indítani, de meg se nyikkant, röviden ennyi!
Amúgy kösz az infot a good ramokról akkor azért nem olyan rosszak, késleltetéseket nem tudz mondani kb. ?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest