Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• fasyrt

őstag

válasz Gorneck #3768 üzenetére

1,9-en vígan száguldoznak 800 MHz-n, 5-5-5-15-ön... :)

Megoldódni látszik a vinyó probléma is:
    Egyik kedves fórumtárs (>>>Gorneck23;]) segítségével le fogom tudni menteni a fontos adataim a vinyóról. :R

Találtam vinyót is: a hátam mögötti 2nd gépben benne dübörög egy 20-as slim Maxtor. :) Csak persze az is ma rohadt le... :o (Játék alatt kifagy (színes vízszíntes csíkozódással), nem indul egyből, néha induláskor 1 hosszú 3 rövid sípszót küld... A vga hűtő környékén keresem a ludast, ha van még vkinek ilyesmi 5lete, nosza, mondja! :) Megnézem még a procchűtőt is, meg az alaplapon a kondikat, 4 évesek tuti megvannak... :U)
    Gondolkozom, hogy megtartom a vga-t (persze, ha még nem sült meg... :D), eladom a lapot, memet, procit, és veszek új procit, meg 1 ramot... Asrock 775-dual-vsta-t cseréltem, megeszik az mindent (sajna s370 + sdramot már nem... :D), jó lesz bele egy cerka meg egy 512-es ddr2 (vicc, hogy a használt 512-es sd ára = használt 512-es ddr2 :D) Így egész olcsón lenne ebből:
    -Asus Tusl2-c
    -512 mb pc133 micron
    -Tua cerka 1300 @ 1508 MHz (bár most a hibák miatt alapon megy)
    -ATi 9550XT
    ez:
    -Asrock 775 dual-vsta
    -512 mb ddr2 533 v. 667 kingmax/samsung...
    -s775 cerka 2,6-2,8GHz VAGY PentiumD 915 (ebben a legjobb, hogy netezés alatt leszabályozza magát, mint a C2D)
    -ATi 9550XT

Most ugye nem egy csúcsgamer konfigra kell gondolni, hanem egy net + word + msn + AoE3 trióra felhasznált gépet.

Az egész csere lényegében a proci árában lenne... :U

Jöhetnek a hsz-ek mindegyik részre, offra is, szívesen veszem őket, akár itt a topikban, akár pü, akár msn. Az már más kérdés, hogy a többi topiklakó nem veszi jó néven a további hatalmas offolásokat. :D Szal' akkor offra püt vagy mailt szívesen veszek. :)

Sz.: Húbazz, mennyi szmájlit tettem bele... :D Na mind1, legközelebb jobban figyelek, most azért még idetolok még 2-t... :DDD

[Szerkesztve]

Aktív témák