- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef11
tag
Helló!
A következő a problémám 965DS3-P lapnál, hogy tuningban 3.3Ghz túllépve a Q6600-om a gép bekapcsolásánál újra és újra indul majd visszaáll default órajelre. Már próbáltam mindent de valahogy nem stabil. Ilyenkor mindig újrahúzom és akkor már bebootol és megy rendesen. De ha kikapcs majd újra bekapcs akkor már nem stabil és visszaáll alapra. Ez miért lehet? Amúgy 8X szorzót használok 4-4-4-12 mem időzítésekkel 2.1V on mennek 830Mhz körül a proci pedig 1.46V-on megy F4-es Biosszal. Valakinek valami ötlete? -
jozsef11
tag
Sziasztok!
Nekem csak egy rövid kérdésem lenne?
Gigabyte DS3-P REV 2.0 F4-es bioszú alaplapom van. Jelenleg 4GB ram van benne 8GB-al problémamentesen megbirkózna szerintetek? -
jozsef11
tag
Sziasztok!
A következő a configom DS3-P Q6600 4 GB Geil ultra. Elég szépen felhúztam a gépet 3.31Ghz 8x414 környékén megyeget. Viszont néha lefagy és újraindításnál visszaáll alapra.
Utána csak többszöri próbálkozásra tudom az emelt órajelet beállítani. A proci 1.39V kap a ram 2.1V-ot 4-4-4-12 időzítéssel, a Gmch, fsb túlhúzással nem foglalkoztam. Az alaplapomon lecseréltem az alap chipset hűtőt és még egy ventivel hűtöm is. Kérdésem menyi a megengedett + fesz. a Gmch-nál amit még az alaplapra nem ártalmas illetve az stabilabbá teszi-e a rendszert ha megemelem? Minden véleményt tanácsot szívesen meghallgatok! A biost nem akarom lecserélni mert az jó amúgy F4-es. -
jozsef11
tag
Milyen progival lehet megmérni az északi híd hőmérsékletét? Vagy az alaplapi hőmérséklet everestben +10C kb megadja az északi hídét is?
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Nekem csak egy gyors kérdésem lenne. A gigabyte 965p-ds3p alaplapnál melyik az a billentyű kombináció mely a biosban előhozza az északi híd hőmérsékletét is?
Valahol olvastam ,hogy alapbeállításnál valahogy előcsalogatható.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest