- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaknafein
csendes tag
Jelentem 965p-s Msi lap is 65 celsius bár a vicces az az hogy, nincs kézmeleg a borda.Ettől és a másodszori ON gombra indulástól eltekintve tökéletesen működik.
-
Zaknafein
csendes tag
Egyébként én ugyanilyen alaplapot akartam venni a héten,de a boltosok lebeszéltek azt mondták hogy jobban járok az MSI NEO2F-el ugyanez a chipset. Így ugyan csak jövő hétre lesz meg de remélem nem lesz vele gond.
-
Zaknafein
csendes tag
válasz
littlelion21 #963 üzenetére
A tápod elvileg egy igen jó tápnak számít a kategóriájában. Viszont ha jól gondolom akkor a hátulján a kapcsolót nem használod. Nem tudom csak tippelek de lehet hogy elöbb ott kellene lekapcsolni,mielőtt kihúzod. Ha viszont kikapcsolod a tápot és ugy is szikrázik akkor valóban érdekes jelenség a dolog mert akkor max a földeléssel szikrázhat.
-
Zaknafein
csendes tag
válasz
littlelion21 #956 üzenetére
Az elsőre sikrtelen indulás viszont szerintem a tápegység problémája lehet leginkább. mármint ugy értsd hogy bekapcsoláskor van egy jókora indító áramlöket amit sajnos nem biztos hogy bír a tápod.
-
Zaknafein
csendes tag
Menyyi idő telik el a dugaljból való kihúzás és az ujra bedugás között? Mert ha ez több óra akkor kötve hiszem hogy a kondikban még akkora eltárolt energia lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest