- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Lehet röhögni fogtok, de nekem most pl: le van szedve a ház oldala és a szoba venti van letéve mellé..:DDD
Így elég korrekt a hömérséklet:)
Tudom ajánlani mindenkinek...
A proci 50 C körül van. 2200+/2125-ön -
app__
csendes tag
Sziasztok!
Ugyan ez a gond nálam is jelentkezik, de azt megfigyeltem, hogy a ciripelés hangereje nő ahogy nő a proci terheltsége, tehát prime95, 3dmark stb alatt a leghangosabb (próbáltam tuning nélkül is, sőta geforce2-mel is csinálta)
Egyébként sztem jó a lap, és engem nem idegesít :U -
Grass
aktív tag
Nekem GA-7n400-L esalapom van+2.5 ös bartonom.és iszonyat meleg.most pl 66 fokon van-60 alattmég bekapcsoláskor sincs. Nekem nem ad iylen hangot.volt hoyg valamikor bekapcsoltmaés nyekergett prá oecig amíg be nem állt demostanságmár ez sincs. Valaki mondta hoyg azér iylen melegek a procik ezekben az alaplapokban,mer közvetlena cpu-tméri.De mér a többi alaplap mitmér?
nekm az lenne akérdésemhoyg akkorj ó a gyári hűtővel amit adtak hozzá, vagy vegyek egy új, jobb hűtőt, hoyg ne legyne ilyen meleg.HA venni kéne akkor milyet vegyek konkrétan? -
efi99
őstag
Milyen hőfok volt beállítva? Mert ha azt eléri (játék közben van esély), akkor be lehet úgy állítani, hogy a CPU pl 75%-on járjon. Ilyenkor adhat olyan szütyörgő hangot, mint pl. nekem adott a VCool programmal is, amikor elvileg pihentette a procit.
Amúgy nekem hideg procinál is perceg a BIOS-ban minden kb. 4 mp-ben egyet, de ehhez eléggé fülelni kell. -
Latyakos
aktív tag
Nálam is pittyen vagy mit csinál mikor a beállitott hőmérséklet határ alá ér 10-15 fokkal, azaz ha 75-re állitottam akkor már 60-62 körül csiripelt. :)
Nekem a rekord hőmérséklet csak 70 fok. :)) -
efi99
őstag
Nekem ga7400-l -es van, az is ad olyan ciripelős hangot. Pl a BIOS-ban, meg mpeg4 avi lejátszásakor, meg néha excell cellán nyomva tartva az egeret. Mondjuk játéknál még nem tapasznyaltam. Az egyik ismerősömé is ciripel.
Az alaplapi szenzor meg nam ratyi, hanem ténylegesen közvetlenül a CPU-t méri, attól kapja az adatot, nem csak a felületéhez ér hozzá, mint sok más alaplapnál, ezért több. Az F1-es BIOS még kb 10 fokkal kevesebbet mutatott. Amúgy nálam már 77 fokos is volt és kutya baja, szóval emiatt ne aggódj. feszültséget én a Motherboard monitorral nézem, nem ingadozik. -
YofeJ
csendes tag
A proci ''58'' fokos de atrakva masik lapban 45-47 fokos volt es mondtak is hogy
-10fokot lekell vonni mert az alaplapi sensor ratyi.Bios frissites sem segit ezen F10 van fent a legujabb...
A feszultseg ingadozasra nemtok mint mondani,hol lehet ezt nezni Bios??
vagy valami programmal? -
YofeJ
csendes tag
Udv!
Tehat adott ez a lap 2500+ barton alapon futkos benne,1 radeon 9800pro es 2x256
ramocska.A problemam az lenne hogy amint elinditok 1 jatekot(eddig csak itt jelentkezett) az alaplap jatek kozben hangot ad bizonyos idozonkent(a hang nem sipolas de nem is tudom korul irni).Talalkozott mar valaki ilyennel??
Esetleg valami otlet??? HELP!!! :O
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest