Aktív témák
-
efi99
őstag
Milyen hőfok volt beállítva? Mert ha azt eléri (játék közben van esély), akkor be lehet úgy állítani, hogy a CPU pl 75%-on járjon. Ilyenkor adhat olyan szütyörgő hangot, mint pl. nekem adott a VCool programmal is, amikor elvileg pihentette a procit.
Amúgy nekem hideg procinál is perceg a BIOS-ban minden kb. 4 mp-ben egyet, de ehhez eléggé fülelni kell. -
efi99
őstag
Nekem ga7400-l -es van, az is ad olyan ciripelős hangot. Pl a BIOS-ban, meg mpeg4 avi lejátszásakor, meg néha excell cellán nyomva tartva az egeret. Mondjuk játéknál még nem tapasznyaltam. Az egyik ismerősömé is ciripel.
Az alaplapi szenzor meg nam ratyi, hanem ténylegesen közvetlenül a CPU-t méri, attól kapja az adatot, nem csak a felületéhez ér hozzá, mint sok más alaplapnál, ezért több. Az F1-es BIOS még kb 10 fokkal kevesebbet mutatott. Amúgy nálam már 77 fokos is volt és kutya baja, szóval emiatt ne aggódj. feszültséget én a Motherboard monitorral nézem, nem ingadozik.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest