- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Olcsóbb NAND flashmemóriákat prognosztizál a Trendforce
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Mákosmetélt
tag
Hi
1. Megnéztem mit lát. egybe látta 80-at a cfdisk. ezért az egyik ntfs partíciót kisebbre csináltam (törlés és új partíció, mivel part magic is egybe látta a 80-at és nem lehetett méretezgetni). ezek után a cfdisk ugyanazt látta, az uhu grafikus telepítőbe épített progi viszont látta a ''virtuális'' partíciókat. Nagyszerű gondoltam itt adtam meg hogy az üres négy g-re csinálja az ext3-at. és perzse párszáz megát hagytam swap-nak és azt is beállítottam. szóval nem (annira) vaktába csináltam, és szívem szerint újrapartícionáltam volna normálisan a vinyót cf-el de se idő se lehetőség nem volt rá, tehát ezt a gány megoldást kellett választanom. De akkor is azt mondta az uhu hogy a 4d-re rakja a genya és erre legyakott mindent.
uhu 1.0 nál jártam már úgy hogy kiírta hogy hibás a merevlemez, jól megijedtem, aztán kiderült, hogy csak nincs több hely neki a partíción. de ezt az elején le sem elenőrizte és a végén se azt mondta hogy helló kevés a hely te gyík!
2. igen szerencsére megtalált dolgokat csak az a kérdés milyen sikeresen tom lementeni.
Köx az infót!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest