Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbub
újonc
válasz
King Unique #1722 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a gyors választ!
A formázásról közelebbit sajnos nem tudok mondani, ugyanis egy 8 éves törpe követte el. Win7 fut a gépen ennyit tudok. Nagy valószínűséggel avval formázta meg. Az általad leírtakból következtetve teljes formázást csinált.Ugyan zéró tapasztalatom van ilyen esetekről, de nekem is az volt a furcsa, elég sok hozzászólás elolvasása után, hogy semmit nem találtak a programok azokon a könyvtárakon kívúl amiket említettem.
Az általad javasolt topikot csak azután találtam meg, hogy ide írtam. Köszönöm szépen hogy felhívtad rá a figyelmem, Írok oda is egy kérdést, bár lehet hogy ezek után nincs mit tenni már.A legjobbakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest