- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antoan
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy válasz reményében írok most, mert olyan problémával találkoztam, amire lehet egyszerű a válasz, és lehet eddig én nem bukkantam rá, de valójában a kérdésem,
aSolidCAM 2013 Maschinen Editorhoz fűződően lenne kapcsolatos. Adott egy posztproci, ahhoz minden nemű grafikusan megjeleníthető szerszám gép, amely 5 tengely vezérlésű. A megmunkálást gyönyörűen elkészítem, ezzel nincs is baj, az asztalforgatásokat szintén megoldom. De amikor a gepi szimulációra kerül sor, a satut alapértelemezetten a gépi nullponthoz viszonyítva jeleníti meg, és nem a körasztalon. A kérdés, hol tudom én eltolni vagy a nullpontokat, vagy hogyan tudnám beállítani a satut a körasztalhoz képest úgy, hogy az a körasztalom közepére essen, és a megmunkálás a munkaterületen végződjön, ne a ,,levegőben" ?
Remélem rábukkan erre a kérdésre egy olyan barátságos személy, aki a hobbi szinttől kissé jobban ismeri a SolidCAM alapvető dolgait.
Várom a mihamarabbi válaszokat, előre is köszönöm.Íme egy kép is arról, hogy miről lenne szó.
-
M-CAD'10
csendes tag
Helló mindenki!
Gépészeti rajzok elkészítését (kézzel, géppel), 3D-s alkatrészek, összeállítások készítését, látványtervek készítését vállalom a következő programokkal:
- AutoCAD
- SolidWorks
- Solid EdgeVállalom továbbá beadandók elkészítését is, és gépészeti tárgyakból korrepetálást:
- mechanika (statika, mozgástan, szilárdságtan)
- matematika
- gépszerkezettan
- géprajz
- géptan
- anyagismeretVárom a megkereséséeket!
Ja és számlaképes vagyok!
Egyéb infók: http://mistvan.oroszlany.com
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest