Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
válasz
Atlantis #9813 üzenetére
Egy kis tapasztalatot leírok én is a témában, aztán meglátjuk ki mit kezd vele. Egyszer 2005 körül csináltunk egy nagyon sok elemszámú tornyot, acél gerendák, szelvények stb.-ből állt, csavarok nélkül. Szintenként készítettük el, mert csak akkor tudtunk vele boldogulni. A végén azonban az egész összeszerelt állapotáról is kellett egy rajzot készíteni. Rajzlap nyitás után modell kijelölés és 6-7 óra hossza várakozás után le tudtuk tenni a rajzlapra. Természetesen mindent kikapcsoltunk ami lassította volna. (háttér élek, tang. élek stb.)
A számítógép játékra erősen alkalmas volt, az akkori csúcsgép. Utána a cégünk beruházott valódi munkaállomásra, ami még nem is volt drága, a játék gép áránál 25% volt drágább. Kíváncsiságból megtettem ugyanezeket a lépéseket vele, csak a legrosszabb beállításokat alkalmaztam. 2 perc múlva ott volt a modell a rajzlapon és lehetett a méreteket rápakolni. A mai napig ezeket a munkaállomásokat használjuk, pedig lassan eljár felette az idő. (Annak idején videokártya nélkül vettük a gépeket. Videokártyát az ebay-en vásároltunk hozzá töredék árért.) Én otthon is egy ilyet futtatok. 2008 óta lehetett egy két újraindulásom, de Cad közben eddig egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest